Gravid v.26

Gravid lista vecka för vecka till bloggen:

Vilken vecka är du i nu?

Jag är i vecka 26 (25+5)


Hur många procent är avklarade?

64,3%


Hur stort är barnet?
Barnet är ca 31 cm långt mellan huvud och fot och väger i slutet av veckan ca 930g.


Vilken utveckling sker denna vecka med barnet?

Barnet kan nu andas in och ut och tränar sig på detta genom att fylla lungorna med fostervatten.
Ögonen är färdigutbildade. Barnet reagerar vid ljud med en högre puls samt att bubblan nu börjar reagera på beröring under denna veckan.


Mysfaktor? Sparkarna blir allt hårdare och hårdare inifrån magen och nu syns det utanpå magen vid nästan varje rörelse. Jag njuter fullt ut av varje sekund.
Samt att jag var hos barnmorskan i måndags och fick höra bubblans hjärtslag. Fantastiskt!


Hur var vecka 25?

Veckan 25 var faktiskt riktigt fin. Jag har semester och har äntligen fått svar på min problem med ryggen, stårlningarna ner i benen mm vilket gör att jag kan slappna av på ett annat sätt, veta hur och varför jag har ont och på så sätt fortsätta att njuta av min graviditet fullt ut.


Veckans craving?

Jag vill fortfarande ha sushi! Men den stora cravingen denna veckan som har fortsatt även denna vecka är socker! Cola Zero, Smaksatt kvarg, alltså allt med SOCKER! Mitt sötsug är något enormt! Hur sjukt?


Veckans bästa?

Att jag äntligen har fått svar/ fått det bekräftat att det är foglossning samt nerver i ryggen som ligger i kläm som orsakar mina smärtor. Äntligen! Kanske inte det roligaste att sätta som ”veckans bästa” men det är så underbart att äntligen veta vad det är.

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Åh vad häftigt att känna sparkarna mer på riktigt! Är själv i v. 23 och börjar känna det lilla livet allt mer och mer nu, så underbar känsla <3
nouw.com/fridachristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Åh grattis fina du! Vad roligt att h��ra! Ja visst är det mysigt! Allt blir så mycket mer verkligt när man får den där påminelsen. Underbara känsla! <33
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92