Gravid v.30

"Tacksamheten just nu är veckans bästa"

Vilken vecka är du i nu?

Jag är i vecka 30 (29+6)


Hur många procent är avklarade?

74,8% är avklarat


Hur stort är barnet?
Barnet är ca 36 cm långt mellan huvud och fot och väger i slutet av veckan ca 1,43 kg. Bubblan växer!


Vilken utveckling sker denna vecka med barnet?

Barnets kroppsbehåring- lanugohåren- börjar försvinna men det kan fortfarande finns lite kvar vid förlossningen. Lungorna, Hjärnan och muskler fortsätter att utvecklas och skelettet fortsätter att hårdna.


Mysfaktor?
Min navel är typ borta… eller jag borta är den inte men jag har verkligen fått min gravidnavel och jag tycker att det är så sött och lite mysigt, veckans mysfaktor!


Hur var vecka 29?

Veckan 29 var bra, dock så har min foglossning blivit så mycket sämre efter att jag började jobba igen efter semestern vilket har lett till att jag nu är sjukskriven på 100% tills bubblan är här med tens, kryckor och foglossningsbälte och jag är verkligen så otroligt besviken och ledsen över att det blev så här, jag har nämligen sätt framför mig hur jag jobbar tills det är planerat att jag ska gå på mammaledighet och så blev det inte så men det är som min bästa vän säger, bara att acceptera situationen och försöka njuta av stunden innan bubblan är här istället för att deppa ihop helt.


Veckans craving?

Vet inte om det är värmen som gör det men riktigt kallt vatten är verkligen det godaste som finns just nu!


Veckans bästa?

Min tacksamhet. Efter en tuff sommar när vi förlorade två av dem finaste hundarna som finns (läs inlägget här KLICK) så har jag verkligen börjat reflektera mer och mer om vad jag har, vad jag är tacksam för och bara försöka se och tänka positivt och den innebörden är veckans bästa. Jag är så tacksam över min lilla familj, kärleken till J och lyckan att vi snart blir föräldrar till världens finaste lilla bubbla.

Veckans Video?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92