Gravid v.31

"Det är max 11 veckor kvar nu.... helt galet!"

Imorgon går vi in i vecka 32 så detta var verkligen i sista laget som jag hann posta veckans gravidinlägg så en liten lätt klapp på axeln till mig och enjoy!

Vilken vecka är du i nu?

Jag är i vecka 31 (20+6)


Hur många procent är avklarade?

77,5% är avklarat


Hur stort är barnet?
Barnet är ca 37 cm långt mellan huvud och fot och väger ca 1,76 kg.


Vilken utveckling sker denna vecka med barnet?

Alla organ är snart färdigutvecklade (lungorna är det organ som blir färdigt sist) och barnet behöver nu princip bara gå upp i vikt. Nu har barnet ofta ögonen öppna när det är vaket och slutna när det är passivt eller sover.


Mysfaktor?
Sparkarna har denna veckan mer blivit till svepande rörelser i magen och jag tycker att det är så mysigt och häftigt att både känna och se hur bubblan rör sig samt att sparkarna har börjat mer uppåt nu än tidigare. Mysfaktor DELUX!

Hur var vecka 30?

Vecka 30 har varit bra med minus till att jag sov otroligt dåligt i stort sätt hela veckan. De berömda ”svårt att sova när man är gravid” har jag verkligen förstått denna vecka. Men trotts foglossning och allt så älskar jag verkligen att vara gravid och längtan efter vår lilla bubbla är enorm!


Veckans craving?

Salt och isvatten. Thats it! Och då menar jag självklart inte salt som i salt, men salt mat, saltade pommes, popcorn, you name it!


Veckans bästa?

Min babyshower! Alltså!! Wow!

Veckans Youtube Video?

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Åh det är så fint med gravidmage, synd du inte hade bott närmare hade jag gärna fotat gravidfoto på dig för att minnas tiden!
Det har jag alltid velat göra men mina vänner vill inte ställa upp 😟
nouw.com/misslindhe
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Ja men eller hur! Jag hade absolut ställt upp om vi bodde närmare! Kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92