Gravid vecka 34

"Mins inte när jag såg min fiffi sist..."

Alltså snälla! Kan vi inte ta två sekunder och bara berömma mig för att jag denna vecka med 2 dagar tillgodo är i tid med veckans gravid inlägg. I AM SO PROUD!

Vilken vecka är du i nu?

Jag är i vecka 34 (33+5)

Hur många procent är avklarade?

84,6% är avklarat

Hur stort är barnet?

Barnet är ca 42 cm långt mellan huvud och fot och väger ca 2,35 kg.

Vilken utveckling sker denna vecka med barnet?

Utrymmet i magen minskar för varje dag som går och barnets rörelser blir allt större och tydligare för var dag som går. Vissa barn fixerar sig även under den här veckan. Barnet kan nu bekämpa lättare infektion med sitt immunförsvar.

Mysfaktor?

Ultraljudet i tisdags. Älskar att få se min lilla bubbla och om allt går som planerat så kommer jag att få se bubblan i magen en sista gång innan bubblan är här.

Hur var vecka 33?

Vecka 33 var mysig! Jag älskar verkligen att vara gravid. Visst, nu börjar det bli kämpigt att ta sig upp ur sängen och magen börjar verkligen komma i vägen, när såg jag min fiffi sist liksom? I DONT KNOW?! Men som jag längtar efter bubblan. Älskar att vara gravid men längtan börjar verkligen ta över nu!

Veckans craving?

Jag kan nu säga att jag har lämnat isvatten träsket, eller ja, typ och blivit förälskad i Bravos Smoothie! Alltså den är sååå god så det är precis som förra veckan, dock så är den slut… måste verkligen åka och köpa en ny!

Veckans bästa?

Insikten att bubblan är här om max 8 veckor. 8 veckor är fasen ingenting!

Veckans Youtube video?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh alltså jag älskar att få följa med i din graviditet! Jag brukar kolla dina videos och dom är så sjukt mysiga att se. Tänk att lillen snart är här! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,

Vad roligt att höra fina du! Stor kram! <3

nouw.com/missjohansson
johnssons
johnssons,
Kul video och kul att följa din graviditet<3
nouw.com/johnssons
MissJohansson
MissJohansson,

Tusen tack fina du! Vad kul att höra! <3

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92