Gravid vecka 37

Jag har slarvat...

Jag fick en uppenbarelse när jag satt och skulle börja skriva på detta inlägg att jag har slarvat något enormt med att uppdatera om mina veckor angående graviditeten här på bloggen och ser att den senaste gången jag uppdaterad var när jag var i vecka 34.... nu är jag i vecka 37 och en del har hänt, både med magens storlek, känslor och mående. Så jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen och bjuder på veckans inlägg lite tidigare istället.

Gravid lista vecka för vecka till bloggen:

Vilken vecka är du i nu?

Jag är i vecka 37 (36+2)


Hur många procent är avklarade?

91,1 % är avklarat


Hur stort är barnet?
Barnet är ca 46 cm långt mellan huvud och fot och väger ca 2,79kg i början av veckan och ca 2,97kg vid veckans slut.


Vilken utveckling sker denna vecka med barnet?

Barnet förbereder sig på livet utanför livmodern genom att bla suga tummen och fingrarna.


Mysfaktor?
Jag känner mig något enormt gravid just nu och det är så mysigt. Jag känner bubblan flera gånger om dagen precis som innan och bara njuter fullt ut nu den här sista tiden. Tänk om MAX 5 veckor är min lilla bubbla här.

Hur var vecka 36?

Vecka 36 var fin. Jag har upplevt mina första ordentliga förvärkar och tröttheten är verkligen galen. Jag är hungrig precis jämt och vill ha mat precis hela tiden samtidigt som jag är otroligt trött och orkeslös i kroppen.


Veckans craving?

Vatten, vatten och åter kallt vatten! Så tråkigt men så gott!


Veckans bästa?

Bubblan är här om som sagt MAX 5 veckor men om jag fick bestämma så kan bubblan få komma nu. Längtan är så enorm. Pirret är i magen och vi tänker, lever och andas bebis just nu. Eller ja, det har vi gjort länge nu men nu är det verkligen så nära och allt bli mer påriktigt. BB-väskan är packad och står redo. Babyskyddet är installerat i bilen och vi bara njuter och längtar. Så otroligt mycket i denna kategori denna veckan men allt är verkligen bäst just nu.


Veckans Youtube video?

Veckans video är ju inte inspelad än så jag bjuder på förra veckans video istället och ber er att ställa frågor till mig om min graviditet till veckans video. Så ställ dina frågor till mig under detta inlägget eller i kommentarerna under videon.


Hoppas att ni har en fin dag nu!


Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Åh så spännande och i slutet känner man sig enorm. När tror du bubblan kommer? Min förlossning startade 37+1 så det kan verkligen hända när som helst för dig nu. Kram<3

nouw.com/emmeliesehlin
MissJohansson
MissJohansson,

Ja så är det verkligen! Jag har denna veckan verkligen gått över till "höggravid" i kroppen. Har ingen ork och är trött och känner mig klumpig hela tiden men det är värt det. Jag vet verkligen inte, jag har snubblat in mig på att bubblan kommer lite tidigare än planerat. Åh vad spännande!! Ja det kan verkligen hända när som helst!

nouw.com/missjohansson
celinelundqvists
celinelundqvists,

Ojjj nu börjar det bli spännande <333

nouw.com/celinelundqvists
MissJohansson
MissJohansson,

Eller hur!!! Kram! <3

nouw.com/missjohansson
Cindyllb
Cindyllb,

Oj så spennende! Så nydelig du er ❤️

nouw.com/cindyllb
MissJohansson
MissJohansson,

Tack fina du! Eller hur är det! <3

nouw.com/missjohansson
Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Spännande <3 så fin

nouw.com/soffiaz_85
MissJohansson
MissJohansson,

Eller hur! Kram! <3

nouw.com/missjohansson
Linnealiebig
Linnealiebig,

Så mysigt inlägg, spännande att det närmar sig <3 kram

nouw.com/linnealiebig
MissJohansson
MissJohansson,

Ja med stormsteg! Tusen tack snälla du! Kram!

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92