GYLLENE TIDER PÅ ULLEVI

Okej, jag tänkte försöka att med detta inlägg förmedla mina tankar, känslor och upplevelser från gårdagens konsert och ska jag vara ärlig med er så vet jag inte om jag kommer att lyckas, för någonstans så behöver man uppleva detta själv för att förstå känslan och helheten men jag ska göra mitt bästa.

Vi åkte mot Göteborg tidigt, tidigare än vad jag hade tänkt mig med tanke på att GT inte började spela förs än klockan nio, men var det någonting som både jag och mamma var överens om innan vi åkte iväg var att vi inte ville stressa. Planen var att åka redan klockan halv 1 och tur var väl det för precis när vi satte oss i bilen och skulle börja åka så frågar mamma om jag har med mig allt öronproppar och biljetter och då insåg jag att jag hade åkt ifrån allt och inte hade något med mig, biljetten ligger hemma i byrålådan och jag har helt tappat tankarna om den, så tur i oturen kom vi på biljetten i tid och kunde åka tillbaka hem till mig för att hämta upp den.

Väl på resande fot så satte vi igång Gyllene Tiders alla sommarhits på högsta volym och började sjunga med och precis just där, där i bilen på väg till Göteborg där mina öron endast hörde Gyllene Tiders musik som spelades ur högtalarna och min utsikt var min biljett som jag låg i mitt knä som jag på riktigt förstod helt och helhjärtat från hjärna till tå att vi var påväg till Göteborg för att få uppleva dem live. Gå på deras konsert.

Väl i Göteborg parkerade vi bilen en bit ifrån Ullevi och tog oss efter det sakta in mot stan i sommarvärmen för att hitta någonstans att äta en riktigt god och bra måltid till middag. Vi kom tillslut till en fransk resturang mitt på Avenyn som hade bra priser, en trevlig uteservering och ett trevligt bemötande. Jag beställde in Lax med dillkokt potatis, sås toppat med en grönsallad och sparris och det var ljuvligt gott! Laxen var så där perfekt att den bara föll isär så fort jag vidrörde den och smakade precis som en perfekt laxbit ska smaka.

När maten vad i magen och en kopp kaffe senare var klockan efter sex och vi bestämde oss för att gå mot arenan och inta våra platser, eftersom att vi hade ståplatser så ville vi få så bra platser som möjligt även om det kändes rätt så lönlöst med tanke på att insläppet skedde en timma tidigare men tänk vad fel vi hade!

Med dem förutsättningarna vi hade över att få bra platser så fick vi dem bästa, precis lite lätt till höger, en rad bakom staketet vid scenen! Vi fick dem bästa platserna som vi någonsin kunnat önska oss att få och det kändes som att vi kunde röra vid scenen bara vi sträckte oss lite längre fram.

Och där stod vi och såg hur arenan fylldes på med folk, totalt var det över 54.300 människor på plats och vi var 2 av dem och helt ärligt så förstod jag aldrig hur mycket folk det faktiskt var för än idag då jag har sätt en helhets bild ifrån arenan. Helt galet!

Konserten drog igång och jag var som hög på allt, hög på musiken, stämningen i publiken, på Gyllene Tider och kvällen kunde inte ha blivit bättre. Jag fick höra alla låtar som jag önskade förutom "Faller ner på knä" och fällde en tår eller två vid "När alla vännerna gått hem" säga vad man vill om Gyllene Tider, Per Gessle och allt men dem kan verkligen inta en scen och bjuda på en show som är svårslagen. Wow! Det är det ända ordet jag kan förmedla som gör att ni kanske förstår vilken känsla jag har i kroppen efter igår nämligen, MAGI och WOW!

Allt var helt fantastiskt och jag är så överväldigad och lycklig över att jag har fått uppleva detta. Mina barndomsidoler, favoriter genom tiderna, live på Ullevi igår.
Tack.

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Åh dom skulle jag med ha velat se. Ha en fin söndag.
nouw.com/minresatumörmittliv
MissJohansson
MissJohansson,
Det var magiskt! <3
nouw.com/missjohansson
moaastrom
moaastrom,
Tur ni kom på biljetten i go tid, kunde varit jag också som hade glömt en sån sak. 😂❤️ Tur ni hade en magisk upplevelse 🙈
nouw.com/moaastrom
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Vi fick drömliga platser! Magi! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Jessiekaos
Jessiekaos,
men gud så kul att se gyllene tider, man ser riktigt lyckoruset i dina ögon 😃 ❤️
nouw.com/jessiekaos
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! Det var magiskt! <3
nouw.com/missjohansson
Hilma
Hilma,
Åh men vad härligt att det var så bra!! 😃 <3
nouw.com/hilma
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Magiskt bra! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh det brukar verkligen vara svårt att beskriva en så magisk kväll men du gjorde det riktigt bra ❤️ Så himla gladd att du fick ha det såå galet underbart ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Helt underbart! <3 Magiskt rakt igenom! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
sofiefriden
sofiefriden,
Du lyckades rätt bra med att förmedla känsla och så, när man står där och ser sina absoluta favoriter alltså det är obeskrivligt ❤️🤘🎶
nouw.com/sofiefriden
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! Obeskrivligt är det rätta ordet! kraM! <3
nouw.com/missjohansson
MammaJenny
MammaJenny,
Åh, vilken underbar dag du haft. Förstår att du är lycklig <3 Kramar till dig fina du.
nouw.com/mammajenny
MissJohansson
MissJohansson,
Lever fortfarande på denna upplevelsen! Så otroligt bra! <3
nouw.com/missjohansson
CristinaS
CristinaS,
Jag kommer ihåg första gången när jag såg GT, får rysningar fortfarande när jag tänker på det. Jag tycker att du förmedlade en magisk känsla även för oss som inte var där! En underbar dag för en underbar människa! 🥰
nouw.com/cristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! Det var magiskt! Så skönt att jag lyckades förmedla en liten känsla. 😊
nouw.com/missjohansson
FrokenA
FrokenA,
Wow, önskar att jag varit med!!
nouw.com/frokena
MissJohansson
MissJohansson,
Det var verkligen sååå bra! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92