Hålla fingrarna borta

Egentligen så vill jag inget hellre just nu än att slita upp mitt paket från Lager157 som jag var och hämtade ut tidigare idag. Deras rea är verkligen helt galen just nu och när plagg efter plagg dök upp som jag har tittat på tidigare så kunde jag inte hålla fingrarna borta.

Så jag har verkligen någonting att se fram emot när jag kommer hem senare ikväll!

Nu ska jag gå iväg till en kompis som har bjudit över mig på lite tjat och snacks, vi har inte kunnat ses på länge så efter många ombokningar och förfrågningar hit och ditt hittade vi äntligen en tid som passade oss båda.

I övrigt så har jag spenderat mina timmar efter jobbet med Johan. Vi har varit och fixat lite ärenden och passade på att testa ett nytt sushiställe som har öppnat på vår gata till middag och det var så otroligt gott! Jag är ju en äkta sushifantast så ni måste förstå min glädje när det både öppnar ett nytt ställe på vår gata som är prisvärt och hade enormt god sushi! Alltså! Im in heaven!

Nu måste jag rusa.
Har du en fin dag?

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
😁 sushi är så gott!
nouw.com/ulvelotta
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Åhh så kul med paket 😍 låter som du haft en riktig toppendag, livskvalité! Kram
nouw.com/sannaevelyne
Amandizan
Amandizan,
Sushi är ju så gott och jag älskar laxbitarna😍de är mina favoriter de👌
nouw.com/amandizan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92