Han bryr sig inte

För att börja detta inlägg så måste jag fråga er bloggare där ute en sak... är det bara jag som tycker att det är sjukt svårt att hitta på titlar på inläggen? Jag har seriöst suttit här nu en stund och försökt att komma på något passande namn att döpa inlägget till men nej, det går inte... så jag får väl se vad det slutgiltiga namnet på detta inlägg blir, kanske "Namnlös?"

Det var verkligen en mysig start på dagen i Uddevalla, vi gick runt i butiker och avslutade på ett fik. Det var verkligen perfekt (har ni tänk på hur många gånger jag använder ordet perfekt?) ingen shopping men många skratt och det kostar ju mindre och är på så sätt rätt så mycket snällare mot plånboken än en redig shoppingtur, även om jag verkligen älskar dem och saknar dem nu när jag är student.

Direkt när jag kom hem så pussade jag Johan hejdå och är officiellt helt själv med djuren hemma. Lite mysigt ändå. Så eftermiddagen har bestått utav att städa och diska och detta behövdes verkligen... Jag älskar Johan men hans sätt att "städa köket" är inte desamma som mitt.

Går det att lista ut vilket "städ" som är mitt och vilket som är Johans?

Skillnaden på mig och Johan är att han kan verkligen stänga av helt och inte bry sig medans jag har det i bakhuvudet oavsett vad jag gör när jag är hemma. Att lämna ett kök med en stökig disk är som att ha ett hjärtfel, i vilket fall i mitt fall, känner du igen dig?
Nu ska jag äta av min sena lunch, vego pytt, så fantastiskt gott! "Snabb" favoritmaten i ALLA lägen.

Hur firar du Valborg?

Gillar

Kommentarer

Mirre,
Uddevalla är verkligen en trevlig stad, dit har vi besökt ett par ggr då vi varit och semestrat där nere
sweetwords.se
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det är så mysigt!
nouw.com/missjohansson
Miss Philipsen,
Ja, ett smutsigt kök är aldrig kul mår dåligt då och det går fort till att bananflugor kommer, så njaee.. städa köket är viktigt.
www.missphilipsen.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Håller med dig i allt!
nouw.com/missjohansson
familjennordberg
familjennordberg,
ha ha vi e likadana
nouw.com/familjennordberg
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Haha ja det syndes ju en del vem som tog bort disk bäst 😉😄👍👍(du med andra ord). Va gött å ta en fika då å det såg gött ut med kladdkakan å grädden på bilden.😛👍
Själv så kollade ja på brasa själv(utan min kille för han kunde inte då han var hos sin bror vid det tillfället) en sväng nedanför mitt område. Alla som var där blev bjudna på dricka, té eller kaffe å bulla och körv med bröd för den som ville ha(de har så varje år vid valborg). 😉😃👍👍
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det var riktgt gott det! Mysig valborg det låter som! <3
nouw.com/missjohansson
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Åh jag känner igen mig i det där. Att skriva inläggen är inte så svårt men att skriva en titel till det hela är så svårt. Haha, Hoppas att du har haft en bra Valborg 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
MissJohansson
MissJohansson,
Vad skönt att jag inte är själv, desamma till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Michelle,
fint du har det ❤️
www.michellefrandell.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,
sara,
Här firade vi med massa god mat, skulle åkt iväg och tittat på en eld men det tokregnade. Jag har också svårt att bara lämna allt å andra sidan vore det rätt skönt att kunna göra det!
frumartinssonsbergochdalbana.blogspot.se/
MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en riktigt bra Valborg. Eller hur.
nouw.com/missjohansson
Jessica,
Åh ja det är väldigt svårt att komma på någon titel ofta
www.nouw.com/thisislove
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Det bara försvinner ^^
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Håller med dig både om att det är svårt att komma på titlar och att det är omöjligt att släppa tanken på att man har disk eller annat att plocka undan om man inte gör det först!
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Vad skönt att jag inte är själv <3
nouw.com/missjohansson
Life0fEmeeli
Life0fEmeeli,
Känner igen mej till 100%. Det e precis samma hemma hos oss här.
nouw.com/life0femeeli
MissJohansson
MissJohansson,
Skönt att jag inte är själv! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92