HAN VINNER MELODIFESTIVALEN 2019

Vilken är din favorit?

Ikväll är det äntligen dags, dagen med det stora D:et är här och ikväll tror inte jag att jag är den enda i vårt avlånga land som kollar på finalen av melodifestivalen 2019. Ska jag vara ärlig med er så är det faktiskt ett bra startfält som vi bjuds på ikväll med ett brett utbud med allt ifrån pop, balad, lite dansband och otroligt mycket känslor.

Mina favoriter i årets final är absolut låt nr 10, Too late for love med John Lundvik. Låten växer för varje gång jag hör den den har en jättefin text, snyggt nummer och John är en helt fantastisk artist i mina ögon. Just WOW! Får jag som jag vill ikväll så vinner John och får representera Sverige i eurovision!


Bishara med låten "On my own" är så fin men jag tycker dock att han är för "liten" för den låten, förstå mig rätt nu, han är sååå

Dock så blir det ingen lätt match. I kväll tävlar även låtar som "Hold You" som är en fantastisk låt med Liamo och Hanna Ferm, den kan bli farlig även om det känns som att jag har hört den låten förut men deras kemi, jag säger bara wow, det är det som gör att hela låten blir såå mycket bättre. Wiktorias Låt "Not with me" får mig till tårar och "I do" med arvingarna ger mig alltid ett stort leende på läpparna och då har jag inte ens nämnt Anna Bergendahls låt "Ashes to Ashes" som också växer och bara blir bättre och bättre tillsammans med många andra låtar ikväll, jag tror faktiskt inte att vi har ett enda "dåligt" bidrag ikväll.. eller har jag fel?

Bishara med låten "On my own" är så fin men jag tycker dock att han är för "liten" för den låten, förstå mig rätt nu, han är sååå duktig, har en helt fantastisk röst och man blir riktigt rörd av hans framträdande men han är 16 år, han sjunger om att han har blivit dumpad och inte längre kan sova i sin säng för att hon inte är där och att han inte kommer att klara sig utan henne. Världens finaste text, men det går inte ihop. Nu kanske jag är jätteelak. Men är det något jag verkligen lyssnar efter i musik så är det texten och detta är något jag har reagerat på.

Men i vilket fall.
Mina kort lägger jag på John Lundvik, vem tror du vinner ikväll?

Kärlek till dig.

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
jag hoppas personligen på jon henrik eller lina ja, men tror dock inte ja kanske kommer få som ja vill XD
nouw.com/jessiekaos
MissJohansson
MissJohansson,
Dem är både riktigit bra! Ett start startfält igår, men personligen är jag jättenöjd över vinnaren! 😊
nouw.com/missjohansson
Belinda,
Jag tror John kommer vinna, men jag håller såklart på Arvingarna 😁😍
www.nouw.com/bewlinda
MissJohansson
MissJohansson,
Åh arvingarna! Älskar deras låt! Men så glad att John vann!
nouw.com/missjohansson
Matilda Berlin,
Har faktiskt inte sett något alls. Så hur blev det nu? Vann rätt? =) kram <3
matildaberlin.se
MissJohansson
MissJohansson,
MissJohansson
MissJohansson,
Rätt låt vann verkligen! Precis som jag hoppades på! 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92