Det fick aldrig bli tyst.

Jag och Milon tog i eftermiddags en tur ut till skogen för lite huvudträning och avslappning. Innan jag blev sjukskriven så kunde jag inte gå ut med Milon utan att ha någonting igång i öronen, om det var en podd eller musik spelade ingen roll men det fick absolut inte vara tyst. Hade jag glömt mina hörlurar hemma eller i bilen så var det bara att vända, det fick aldrig bli tyst för när det blir tyst så blir jag rädd. Det gäller inte bara när vi är ute utan även hemma. Jag kan inte sova utan att tv:en är igång eller att jag hör hur Johan tittar på någonting, det blir för mycket i mitt huvud och jag blir rädd. Är jag ensam hemma så kan jag ibland sätta igång tv:en i sovrummet även om jag är i vardagsrummet bara för att det aldrig skall bli helt tyst och då har jag tre husdjur hemma... Nu efter att jag fick mina diagnoser så har jag fått öva mig på att vara själv och ha det helt tyst och det är svårt kan jag berätta, hur svårt? Jättesvårt.

Men nu sedan ett tag tillbaka så har jag lärt mig att tillåta mig själv att ha det tyst eller bara lyssna på naturen och det är det som händer i skogen. Att se hur glad Milon är varje gång vi är ute i skogen och han förstår att vi ska träna med hans favoritsaker som sök och aport, det är ren glädje.

"Vi hade iallafall tur med vädret" stämmer verkligen in på vår lilla tur, det verkligen ösregnade hela morgonen och förmiddagen men när vi satte oss i bilen så blommade allt upp och vi fick världens finaste eftermiddag, ser ni himlen! Hur fint är det inte? SÅÅ fint!

Min fina Milon! Vad hade jag gjort utan dig?

I bilen hem så fick jag verkligen världens blodsockerfall och kom på mig själv att jag inte hade ätit något mer än frukost den dagen så ett snabbt besök in på Max för att testa deras Halloumi burgare och hur gott var det inte?? Så gott! Mums! Han ju dock inte fota maten innan det blev uppäten... typiskt mig... Ha en fortsatt fin kväll nu vänner så hörs vi mer imorgon.


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jag brukar oxå gilla å lyssna på musik i öronen om ja t.ex ska åka buss nånstans eller så. Å glömmer ja ta med mp3 hemma så känns det lite töligt å drygt om ja inte hinner hämta när ja ska med buss. Å ibland de gånger jag ä ensam hemma så äre ibland som jag faktiskt kan ha tv avstängd å bara sitta å greja med mobilen eller så. MEN när jag sover ensam. DÅ kan ja INTE sova i ett tyst rum. Då måste ja ha typ min bombox igång med en bra skiva med lagom lågt ljud då såklart(gillar bäst å somna till musik) för sover ja ensam i ett tyst rum så får ja smått panik eller blir onödig nojig för massa saker om ett å annat i rummet å då kan ja nog inte sova. Så därav föredrar jag musik på skiva tills ja somnar. Då somnar jag som bäst 😃😉
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92