Helgens Planer

Det är så otroligt skönt att kunna ta ett djupt andetag in och sen ut och inse att det är fredag och att helgen precis har tagit sin första ton och att jag på det har en helt fantastisk ledig helg framför mig med barndomsdrömmar som går i uppfyllelse, glädje, en dejt och lite hemma "relax" på det.

Helgens Planer•Fredag 

Inga planer- lugna mitt brus
Idag så har jag egentligen inga direkta planer mer än dem som jag själv har gett mig för att lugna bruset i mitt hjärna, jag tänker städa, fixa och packa upp mina väskor ifrån förra veckan semester. Skapa ett lugn och en harmoni i min lägenhet för att ikväll eventuellt köra ett härligt Yogapass på vardagsrummsmattan, tända lite ljus, lägga en ansiktsmask och sen kanske avsluta kvällen med en romantisk film eller serie. Jag tänker vara hemma och bara vara. Bara jag och djuren.

•lördag

KONSERTDAGS!
Dem ända planerna för lördagen som jag tänker på och som faktiskt känns, på något konstigt sätt, otroligt långt borta och overkligt är konserten som kommer att ske imorgon på Ullevi med inga andra än GYLLENE TIDER! Jag vet inte var jag ska börja. Jag vet inte vad jag ska känna. Allt känns så otroligt overkligt och pirrigt på samma gång och inte för att det är en konsert utan för att det finns så otroligt mycket känslor i detta besök som är svårt att sätta fingret på.

Gyllene Tider var mina största idoler när jag var liten och varje låt har sitt egna minne och betydelse för mig vilket betyder att mina förväntningar inför morgondagens konsert är enorma, även om det kanske är lite dumt men ändå, hehe.

Jag har i vilket fall kommit fram till vad jag ska ha på mig och det känns så sjukt bra! Det ska bli ca 22 grader varm med en strålande sol, vi har ståplatser och det är sommar, dessa punkter har motiverat mig till att köra på klänning.

Vad tror ni om denna klänningen, ett par vita sneakers och en midjeväska till det? En helt okej konsertoutfit enligt mig.

•Söndag

Dejtnight!
Jag vet faktiskt inte exakt hur min söndag kommer att se ut men det jag vet är att Johan ÄNTLIGEN! kommer hem och jag ska spendera varje sekund av kvällen med honom. En dejtnight är planerad och om vi spenderar den hemma med hemmagjord mysmiddag eller om vi går ut, återstår att se men jag hade ljugit om jag sa att jag inte längtar efter min man och till på söndag.

Min helg, rakt upp och ner med en blandad men galet rolig kompott! Tänk. Imorgon vid den här tiden så står vi på Ullevi och väntar på att Mr:Gessle & co ska gå ut på scenen inom kort och köra några av alla tidlösa klassiker och personliga favoriter, jag kommer nämligen att gråta och protestera högt om jag inte får hör "Kung av sand" I morgon! Just so you know!
Amen to that!

Vad gör du i helgen? Har du några planer?

Gillar

Kommentarer

aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Låter som en underbar helg! 🤩
nouw.com/aliciaklerkefors
MissJohansson
MissJohansson,
Sandifighter,
Jag såg dem 2007 tror jag och vet att de ger en awesome konsert, så du kommer nog vara mer äm nöjd. Förstår att du längtar efter Johan ❤
sandifighter.se
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad roligt! Den var awsome! <3
nouw.com/missjohansson
Yela,
Blir ju superbra med den klänningen, så fint 😍 Önskar dig en toppendag med konsert imorgon & en härlig helg fina du 🤗 Kramar💓
yela.se
MissJohansson
MissJohansson,
Tack! Trivdes verkligen så bra i den! Kram!< 3
nouw.com/missjohansson
MammaJenny
MammaJenny,
Hoppas du får en underbar dag . Njut och ha skoj på konserten <3 Kramar till dig fina du.
nouw.com/mammajenny
MissJohansson
MissJohansson,
Det hade jag verkligen! Kramar till dig vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Madde,
Ja vem har inte minnen ihop med Gyllene tider. Min ungdoms stora idoler 😊 Såg dom på något år sen på Ullevi och var inte helt nöjd. Det som gjorde allt värt pengarna var då dom tog upp Marie Fredriksson på scen. Det var helt magiskt.
www.nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,
Dem var helt magiska! Lever på det konsert ruset fortfarande! <3
nouw.com/missjohansson
sofiefriden
sofiefriden,
Det är en sån underbar känsla att sakna sin partner, ruset som kommer när man vet han kommer hem. 😉 Ååå så mys. Hoppas du får en toppen helg ❤️
nouw.com/sofiefriden
MissJohansson
MissJohansson,
Den var jättefin! <3
nouw.com/missjohansson
asemartensson
asemartensson,
Jag älskar spbba klänningar:) så enkel men så snygg:)
nouw.com/asemartensson
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! I love it! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92