Helgens Planer

Helgen är här och jag har med handen på hjärtat längtat något enormt efter just denna helgen.

Fredag:

• Städa lägenheten.

• Kräft/räk & lax skiva/ kalas för min syster Elin.

Elin ÄLSKAR lax och skaldjur så vad passar då bättre än ett kalas som innehåller precis alla dem delarna som hon älskar? Dock så är jag helt blank i vad jag ska ha på mig ikväll. Lite festlig vill man ju ändå vara när det vankas kalas.

Lördag:

•Inga planer

Jag har bokat och planera in en helt ledig dag ifrån allt. Sociala medier, träffar med familj/ vänner och kommer bara ta dagen som det kommer och jag älskar det.

Söndag:

•Profylax i Borås.

Äntligen är helgen här då jag och J skall åka till Borås och gå på en heldags profylaxkurs inför förlossningen och jag är så otroligt taggad och tacksam över att vi faktiskt har bokat in detta och att vi båda två får vara med på plats. Papporna i denna pandemi är helt raderade ifrån ultraljud, barnmorskebesök mm så jag är så glad över att vi kommer att kunna göra detta ihop. Åh vad jag längtar!

•Milon hos mamma och pappa

Milon kommer att spendera hela söndagen hos mina föräldrar och det känns så rätt, både för mig men också för dem. Som jag berättade i ett tidigare inlägg (läs det här) så förlorade vi våra båda familjehundar under loppet av 1 månad i sommar så en heldag med Milon gör nog lika gott för dem som för honom.

• Actionsöndag

Okej... jag ser hur du himlar med ögonen över denna punkt men det är sant, dem senaste söndagarna så har jag och J myst upp oss i soffan framför en actionfilm (som vi båda älskar) så självklart är det inplanerat en actionfilmkväll.


Hur ser din helg ut? Har du något planerat?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi njuter här i Skärkdalen
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
Vad mysigt det låter!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92