Helt Perfekt

Idag har dagen verkligen varit helt och hållet perfekt. Runt halv2 så satte jag mig i bilen för att ��ka till mina föräldrar som ligger på en camping vid namn "Laxsjö" någonstans i Dalsland (vilken otroligt bra koll jag har va?!) och precis prick klockan 15.00 rullade jag in med bilen utanför mamma och pappas husvagn och har spenderat min dag där för att precis just nu för en liten stund sen så kom jag hem igen och dagen har varit helt perfekt! Det perfekta vädret, det perfekta sällskapet och med den perfekta maten sammanfattat, helt perfekt.

Jag har verkligen saknat att vara mina föräldrar nära och nu när vi återigen bor i samma stad så kan vi spendera precis så mycket tid med varandra som vill. Jag och mina föräldrar är som ni säkert redan har märkt otroligt nära, jag kan prata med dem båda om precis allt även om det är lättare att prata med mamma om vissa saker men ja, ni förstår nog min poäng. Det har verkligen varit så mysigt och fint, vilket ställe dem har!

Detta känns verkligen som ett ställe som jag vill spendera viss tid av min sommar på. Nära en fin sjö, gröna stora gräsmattor och en jättevacker natur precis i närkanten. Jag valde att åka till mina föräldrar för att se på deras nya husvagn och bara ta det lugnt, umgås med mamma och pappa och äta gott men det blev verkligen så mycket bättre, jag fick ett sånt härligt lugn i hela kroppen av att vara där så det var svårt när jag behövde åka hem igen. Nästa gång kommer jag att stanna över natten. Lätt.

Hoppas att ni har haft en helt fantastisk söndag och får en fortsatt fin kväll. Nu ska jag ta mig ett glas rött en perfekt dag måste ju avslutas perfekt, eller hur.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92