Hett tips till dig och ditt DJUR!

Inlägget är reklam för VetZoo och innehåller annonslänkar

Våra små guldkorn, katterna, äter veterinärsfoder medans Milon, hunden, äter ifrån märket Carrier. Två olika foder ifrån två olika märken.
Problemet som vi har haft är att dessa två aldrig har sålts på samma ställe vilket har lett till att vi alltid har fått köra dubbla rundor när vi ska införskaffa mat till djuren.

Men för ca 2 år sen så förändrades detta totalt. Vi hittade en hemsida som sålde båda sorterna, erbjöd hemleverans och för en mycket billigare peng än vad vi brukade köpa dem för, vi var i himmelen, tänk att aldrig mer behöva släpa på tunga och otympliga säckar med djurmat. MEN det var inte allt, VetZoo erbjuder även prenumerationer på djurmat. Hur bra?
Vi kör sedan ca ett och ett halvt år tillbaka på detta. Det är så enkelt, skönt och bra. Detta är verkligen en tjänst som både jag och Johan ÄLSKAR!
Du bestämmer helt själv hur ofta du vill ha din mat levererad och inför varje leverans får du en påminnelse så att du kan lägga till/ta bort varor eller skjuta på leveransdatumet.
Eller kanske det bästa med allt, tar maten slut tidigare än förväntat och djuren helt plötsligt står utan mat så löser det sig direkt med ett litet klick, i Love it!


Kom direkt till tjänsten och läs mer om prenumerationen HÄR!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92