Hög på allt!

Det var riktigt längesen jag kunde slå mig ner här vid datorn efter att varit ute och ränt utan att känna mig totalt slut i kropp och huvud men det är jag inte idag.

För det första, medicinsk yoga är absolut inte vad jag trodde att det skulle vara, när jag hör ordet yoga så tänker jag på, avslappning, träningskläder och ett ordentligt träningspass. Men detta är verkligen inte ett träningspass på så sätt. Man sitter på en yogamatta med kudde och filt, andas och gör lugna rörelser till en person som beskriver precis hur du ska andas och när du ska andas. Så skönt och rogivande, jag blev nästan chockad när instruktionsdamen (världens härligaste person btw) berättade att passet var slut för idag. Det var med ett stort leende på mina läppar som jag gick där ifrån, satte mig i bilen och rullade hem.


Som sagt min stora förvåning när man ombads att ta med sig både filt, vatten och yogamatta.

När jag sedan kom hem så gick jag och Milon ut på en promenad i den härliga vinterkylan. Bara mys. Känner mig så glad och hög på livet just nu så det är inte sant. Jag känner mig så duktig och bra. Hur konstigt är det egentligen inte att inte kunna beskriva i ord hur man mår, eller varför man mår som man mår. Hoppas denna höga energi sitter i resten av kvällen.

Nu ska jag ta mig en kopp matcha te (Hur gott är inte matcha? jag bara frågar) och se ett avsnitt av någon serie. Vad tråkigt det nästan lät, jaja!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92