Hot Pink at IKEA

Som min lilla frånvaro säger så har dagen verkligen gått i full fart och då menar jag verkligen inte på något dåligt sätt.

Imorse så träffade jag min fina vän Ulrika för att ta en fika på stan i det fina vädret, eller ja, vi skulle egentligen ta en glass men det slutade, precis som igår att vi istället tog en lunch i sommarvärmen. Jag tog en räksallad som verkligen smakade ljuvligt i värmen.

Vi satt där i närmare två timmar innan Ulrika var tvungen att gå till jobbet så jag passade på att gå vidare hem för att hämta Milon och gå ut på en promenad nu i värmen vid vattnet. Jag kan dock inte släppa tanken om att jag verkligen lider med våra fyrbenta och pälsade djur under dessa varma dagar, det kan verkligen inte vara lätt att vara ute i dina brinnande hetta. Godingarna!

Under eftermiddagen när Johan kom hem ifrån jobbet så ville han verkligen göra någonting men han ville absolut inte sola. Vi beslöt oss för att åka till ikea och köpa det som vi missade att köpa sist vi var där, lite knoppar till köket, en matta till mitt rum, m.m. och visst blev det bra med dem nya knapparna?

Nöjd, nöjd, nöjd som jag brukar säga. Tänk vad mycket ett knopp och hanttagsbyte kan göra egentligen... när vi flyttade hit i mitten av mars så fanns det tre olika typer av handtag i köket så vi har valt att byta dem alla till en och samma typ i färgen svart.

I övrigt så blev det som sagt lite smått och gott på ikea och ja, jag var lite osäker på om jag verkligen skulle köra på en rosa matta eftersom att jag inte har så mycket färg i övrigt men det blev faktiskt bra och som ni ser, Harry har godkänt den.

Nu kan jag inte skriva mer för nu är det dags för EurovisonSongContest!! Sverige tävlar först på torsdag men man måste ju kolla upp konkurrensen, eller hur?

Hoppas eran dag har varit helt fantastisk.

Massa kärlek!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Haha så sött då å ligga på den mattan 😊😻😻
nouw.com/mittlivommig
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Underbart att äta ute i det fina vädret 😊
nouw.com/sofialissmyr
familjennordberg
familjennordberg,
så snyggt det blev
nouw.com/familjennordberg
sannanorenius
sannanorenius,
Gott med lunch och nytt till hemmet😍
nouw.com/sannanorenius
Jennysvardag
Jennysvardag,
så god räksalladen ser ut 😍
nouw.com/jennysvardag
juliaeklund
juliaeklund,
Blev jättefint!
nouw.com/juliaeklund
sannapetersson
sannapetersson,
De är så synd om djuren nu när de är så varmt 😟
nouw.com/sannapetersson
minframtid
minframtid,
Vad det någon särskild som du fastnade för i uttagningen? 😊
nouw.com/minframtid
Maria ,
Gud vad snyggt det blev med dem knopparna, och vilken härlig rosa färg på mattan älskar rosa 😃 & katten var ur söt!
minigrisenhulda.se
Johannna
Johannna,
Maten såg ju så god ut😍
nouw.com/johannna
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92