Hotell roomtour

Det är nog olagligt att vara såhär trött, jag märker verkligen hur ovan jag faktiskt är med att gå upp klockan 05.00, resa långt och vistas bland en stor mässa av människor. Att jag ens har klarat av denna dagen är ett helt fantastisk! Så stolt över mig själv! För någon månad sen så hade jag aldrig satt mig på ett tåg själv, bo på hotell själv eller ränna omkring i Stockholm bland en massa folk en hel eftermiddag med en kompis. Aldrig. Just nu är jag så stolt över att jag har gjort precis just allt det där som jag precis skrev ner. Visst, det var inte lätt att gå runt bland allt folk, det kändes i bröstet men det gick bra.

Jag är verkligen så stolt över mig själv och glad över att jag har hittat en så fin vän hos Axel tack vare youtube, tänk vad denna plattform har gjort för mig egentligen... gett mig livets ork och mening tillbaka men också minst en riktigt god vän för livet. Vi har verkligen så kul tillsammans! Skrattar alltid mig dubbel.

När man bor på hotell så är det ju nästan obligatoriskt att vissa hur hotellrummet ser ut. Jag bor på Best Western hotel i ett superfint litet hotellrum med värdens finaste badrum, eller hur kan ett badrum verkligen höjas i stil, endast pga en så liten sak som en badrum.

Det är verkligen ett jättemysig rum. Färgglatt, lugnt, tyst men framför allt mysigt. Jag är verkligen en person som älskar min man mer än något annat, så att bo själv på hotel är första gången för mig inatt. Någon gång måste ju vara den första.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ta en stor kopp te och äta lite nötter som jag passade på att köpa här nedan på Ica. Jag ska ha en sån där riktig myskväll, me, myself and i.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92