Hur orkar jag ens bry mig?

I måndags var det ingen vanlig dag utan det var min fina mans födelsedag! Självklart var vloggkameran framme och dagens lucka gjord.

Jag var lite nervös över hur jag skulle fungera när det blev det första december och jag bestämde mig för att starta min julkalender på youtube. Frågor som "kommer jag hinna? Orkar jag med detta? Vill min följare verkligen se mig och mina videos varje dag? Vem f*n vill se mig?"
Allt och lite till, alla frågor ställdes innan detta och nu, 6 avsnitt tidigare känner jag bara ren glädje över mitt beslut. Jag är lycklig och glad. "Miss Johansson" är en del av mig, det jag, den personen som fick mig upp ur mörkret när det inte fanns ens ett litet ljus i tunneln. Livet tog sin vändning när Miss Johansson klev in i mitt liv och gav "Anna" glädje och andra tankar.

Tidigare idag så fick jag en kommentar här på bloggen som löd någonting i stil med "hur hinner du med youtube och bloggen samtidigt?" Och svaret på denna fråga är, jag vet inte? Jag älskar detta och det är nog det som gör att lusten och glädjen för det ligger uppe.
Jag har haft perioder både här och på youtube som jag knappt har uppdaterat någonting och det har aldrig varit på grund utav att jag inte tycker om det eller har tappat intresset utan för att tiden inte har funnits med mig och eftersom att jag gick in i väggen så hårt i slutet av 2016 så är jag nu extra försiktig för att göra för mycket saker samtidigt om några av dem "gamla" symtomen kommer tillbaka. Märker jag att jag får panik av att göra någonting eller ligger sömnlös natt efter natt så tolkar jag det i dag som att någonting är fel och pausar en sak i mitt liv för att inte hamna där i mörket igen.

Nu är det lugnare i skolan, jag har inget jobb som ger mig ångest och jag trivs med min vardag. Jag har mitt lilla OCD med att det ska vara fint till diten och daten men jag mår bra och så länge jag mår bra kommer Miss Johansson att göra mitt liv ännu bättre.

Nu blev detta ett rörigt inlägg med en massa ord som kanske inte alls går ihop men där har ni sanningen. Varför och hur jag mår, utan att någon egentligen har frågat om det? Hm, men det är väl det denna underbara platform är till för.

Hoppas att ni har en jättefin dag! Ta hand om er!

Pss... prenumererar du inte på min youtubekanal men gillar vad jag gör så gör gärna det, men bara om du vill.

Gillar

Kommentarer

Mrs.Kjellström,
dina videor är bra 😃
Grattis till din kille och grattis till hela 8 år tillsammans
www.mrskjellstrom.se
Michelle,
Så fin du är❤️
www.michellefrandell.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh verkligen så kul att få läsa hur du gör för att hinna med både blogg och youtube. Jag tycker att det är lite svårt ibland att hinna med faktiskt 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92