Hur svårt får det vara?

Godeftermiddag!

Jag vet att jag har nämnt detta förut men seriöst? Hur svårt kan det vara att döpa ett blogginlägg? Jag sitter varje dag, minst 5 minuter vid varje blogg tillfälle för att kunna komma på ett bra namn på blogginlägget. I min mening skall det vara fyndigt, ärligt och med en liten del av klickabate.. jaja nu ska jag sluta gnälla om mitt problem med att sätta titlar på blogginlägg, hur tråkig är inte jag?

I vilket fall...
Jag har precis kommit hem efter praktiken och efter en riktigt lärorik dag med fluorlackning på skolor, barn är ju för söta! och sitter nu med en mysig katt i knät och blev precis klar med det sista repandet inför kvällens första körrep med Joyvoice Mellerud som går av stapeln om dryga två timmar och det ska bli så sjukt kul! Som jag har längtat efter min lilla Mellerudsfamilj! Nu är det inte långt kvar. Sen är "premiärveckan" för Joyvoice över för denna terminen.
Nu är planen att smitta in i duschen, göra mig lite fräsch, dricka en kopp kaffe innan det är dags för oss att åka.

Vad gör du ikväll?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92