Hur svårt ska det vara?

Om jag berättar för dig att jag vill ha en kebabpizza utan kebab/ kött pga att jag är vegetarian, hur skulle du gjort den pizzan då?

Skrattade nästan för mig själv när pizzerian ringde upp och förklarade för Johan att detta var ”den konstigaste beställningen jag har fått i hela mitt pizzaliv” han fattade ingenting ”varför äter hon kött om hon är vegetarian” var nästa fråga. Suck. Skrev jag att vi lämnade ett medelande via onlinepizza där vi skrev exakt hur vi ville ha min pizza?

Efter mycket samtal och många suckaroch om och men så fick vi äntligen vår traditionella pizza denna traditionella pizzadaga och den var riktigt god! Jag gillar Inte någonting som serveras på dem traditionella vegetarianpizzan i vanliga fall, så jag är lite jobbig och väljer vilken pizza som helst fast utan köttet. Perfekt!

Men riktigt gott var det. Nu under kvällen så har vi kollat film och spelar nitendo switsh, hur kul är inte mariocart? Sååå kul! Älskart! Vågar inte berätta för er hur mycket tid vi har lagt på att spela detta sen vi fick hem spelet i fredags... nästan lite jobbigt.

Nu ska vi mysa vidare här hemma. Jag känner mig om jag ska vara ärliga lite sjuk fast ändå inte, mer trött fast ändå seg, svårt att förklara.... känns som att hjärtat klappar extra hårt med blodsmak i munnen, men vad vet jag, troligtvis så är den traditionella nyårsdags tröttheten som har triggat in.

Ha en fantastisk kväll nu mina vänner.

Gillar

Kommentarer

Lizblogg
Lizblogg,
jo det är nog nyårtröttan:)
nouw.com/lizblogg
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92