Jag skäms över mig själv.

Jag har varit så arg nu ikväll, ilskan har kokat inom mig. Jag vet att jag får skylla mig själv. Jag har valt att göra så här men det är fan aldrig lätt, lätt att få hat, lätt att bli nekad, lätt att fortsätta le även om det gör så otroligt ont för ibland så mår jag inte så bra.

Idag så har allt bara kokat inom mig. Dagen började bra med videoinspelning (jag hittade alla grejer, YEAH) och redigering. Jag är verkligen jätte nöjd med resultatet så det var med stor glädje som jag tryckte på "Publicera" knappen men sen så vart det som att allt bara rasade ner i en cylinder utan botten och jag hamnar längst ner.

Att börja springa är nog det bästa jag har gjort mot mig själv nu det senaste, tankar och aggressioner kan verkligen få komma ut på ett positivt sätt, att äta rätt och få i sig rätt mängder av vitaminer och mineraler är ju en sak men att få röra på sig, som jag skrev i mitt tidigare inlägg, det är så skönt och en lycka för mig just nu.

Vad som hände där efter när allt var så bra och jag kunde checka av det ena med det tredje från dagens checklista vågar jag inte gå ut med här, men det kommer, jag har bara börjat berätta för er om min resa, från en sprallig jobbgalen tjej till en deprimerad utbränd kvinna som ligger hemma och skäms över sig själv, för det är just det jag gör. Även om jag inte säger det högt så skäms jag över mig själv, jag skäms över att jag inte ens är 25år gammal och utbränd. Jag skäms över att jag inte klarade av mina mål och jag skäms över att jag inte har något val eller någon egen vilja. Jag har världens sämsta självförtroende, kanske ni har märkt nu bara i detta inlägg men det är också en sak som jag jobbar på att bli stark och sluta skämmas för mig själv och över min val utan istället vara stolt för att jag är jag. Men när man har gjort det valet som jag har att hålla på med sociala medier eftersom att jag mår bra av det och det blir som en egenterapi för mig så vet man någonstans där inom sig att hat tillhör även om jag själv hatar hatet, men när man inte mår bra och ständigt blir påmint om hur dålig jag är, om hur mycket jag suger och hur lik en falukorv jag är så gör det så ont och alla fina kommentarer om att jag äger och är bäst tynar liksom bort. Jag vet att detta bara är hat, hat utan mening som skrivs för att folk inte har bättre saker för sig men det gör ändå så otroligt ont. Jag är låg ikväll, jag vill inget mer, jag vill bara lägga mig under täcket och somna och vakna i en bättre tid, utan krav.

Jag vet inte varför jag skriver så här rörigt till er nu denna något sena kvällstimma men jag bara kände att jag bara måste få skriva av mig.

Tusen tack igen för att ni läser mina inlägg, för att ni följer mig och för dem fina kommentarerna. Det värmer verkligen.

För ibland mår jag inte så bra.

Gillar

Kommentarer

Jiimo
Jiimo,
Fina fina Anna känner så väl igen mig genom dig. Nu har inte jag läst hat på min kanal.. " än " men det lär ju komma det också😊 Hoppas du vaknar imorgon o känner dig lite bättre inombords ❤️❤️ Massa kramar o kärlek ❤️❤️
nouw.com/jiimo
MissJohansson
MissJohansson,
<3<3<3 Massa kramar till dig! Tack för dina fina ord.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92