Idag = BF

Jag såg att det idag är den 23 oktober och stannade upp. Tittade ner på min lilla kille när han sitter och pratar samtidigt som han spelar musik på sitt lilla piano och läser bok. Idag för ett år sen var han planerad att komma. Idag för ett år sen hade jag fjärilar blandat med förvärkar hela dagen. Idag för ett år sedan satt jag hos mina föräldrar på kvällen och väntade på att Johan skulle komma och hämta mig när värkarna började komma allt mer kontinuerligt. Jag minns hur vi kom hem, jag hade inte ont men värkarna var absolut igång. Jag minns hur jag satt i soffan och gick igenom checklistan i huvudet om ”då vet du att det är dags att åka in” samtidigt som vi försökte titta på någon film eller var det en serie? Det jag vet är att jag rätt snabbt seglade ut ur det vi tittade på och gick och la mig med tankarna som jag hade förbjudit mig själv att ha men som jag inte kunde stoppa undan om att ”inatt… han är här imorgon, det händer nu, detta är nytt”.

Precis på dagen 1 år gammal bild.

Han kom som sagt inte den natten. Jag sov som en prinsessa natten lång och vaknade på morgonen den 24 oktober besviken över att det inte ”var igång” eller behövde andas mig igenom värkarna till frukosten.
Istället blev vi igångsatta den 3 november och den 4 november föddes min favorit, de bästa som finns, min lille W…. Och där kom tårarna, jag har inte förändrats. Nu måste jag pussa på honom. Även om han sover. Min älskling.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92