INGEN J*vla F*tta!

Äntligen är den uppe! Min senaste video på youtube ligger uppe och det var med en stor nervositet som jag laddade upp den.... videon i sig är kanske inte den roligaste eller bästa videon som jag har gjort men jag kände att jag behövde få förklara mig och det är precis det som jag gör i denna videon, sanningens minuter.

Verken jag eller ingen skall få så mycket hat som jag har fått efter att jag har stängt av en funktion på snapchat, allt är så otroligt löjligt i mina ögon samtidigt som jag är glas över att det skedde eftersom att jag verkligen har behövt den här tiden endast för mig själv.

Jag är så otroligt glad och lättat över att videon har tagits emot precis så som jag önskade att den skulle göra, med förståelse.

Så kul att vara tillbaka igen och så roligt att jag nu har två vloggar på gång, dem skall bara redigeras lite lätt först, eller ja... rätt så jättemycket, men det får bli imorgon eller efter bion ikväll för nu måste jag göra mig iordning, Mamma Mia, Here I come! (again)

Gillar

Kommentarer

bylolloz
,
Modigt av dig! <3
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92