Ingen video eller inspiration.

För cirka två minuter sen när jag satte mig ner vid datorn för att blogga lite så kollade jag på klockan på första gången idag vad det känns som och möttes av en chock när jag såg att klockan faktiskt har hunnit bli hela 20:40! Var har dagen tagit vägen? Vad har jag gjort idag egentligen? Tankarna snurrar och minnet är verkligen det sämsta hos mig just nu, vad har jag ätit idag, har jag ätit idag?

Min dag har gått ut på att vila, ligga i sängen och kolla på serier och försökt att släppa tankar och oroligheterna som lever sitt egna liv inom mig just nu. 

Idag så är det onsdag som egentligen betyder att jag ska lägga upp en ny video på kanal och i vanliga fall så är det med största leendet som förgyller mitt ansikte under dessa dagar men inte idag. Jag har ingen ork eller vilja. Visst jag har videon inspelad och klar, men att finslipa, fixa miniatyrbild och se hur videon blir bemöt är verkligen ingenting jag vill just nu vilket jag tycker är otroligt läskigt... Hoppas verkligen att allt känns bättre tills på fredag så att jag kan börja leverera igen, gå in i Miss Johanssons härliga figur och bara le och må bra för stunden.

Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92