Inlåst på toaletten

Fy fan. Får man säga så?

Efter att jag har legat och dragigt mig i husvagnen och halvsovit i en timma så kände jag att jag behövde gå på toaletten, vilket inte är konstigt alls. Visst vi har en toalett i husvagnen men den använder vi mest på kvällar och när det inte går att hålla sig samt att jag behövde lite kalla vindar för att vakna till på riktigt.
I vilket fall. Jag gick på toa. Låste dörren. Gjorde mina behov. Tvättade händerna. Torkade händerna. Tog min hand på låset och vred om och ingenting hände. What? Tänkte jag och tog ett nytt tag om låset och la hela min kroppsvikt på dörren och tryckte utåt, vred om utan resultat. Nej. Vad fan gör jag nu.
Det var det ända jag kunde tänka.
Självklart hade jag varit ”smart” och inte tagit med mig min mobil så att ringa upp mamma eller receptionen för att kunna få hjälp kunde jag inte göra...
Jag kände hur pulsen började gå upp i kroppen och mellan andetagen kunde jag höra min puls hårda och fasta slag som nu började slå snabbare och hårdare. Vad gör jag nu? Jag är fast. Det var dem ända orden som rullade i mitt huvud och hur får jag kontakt med mamma?

Jag testade igen, inget hände. Efter några minuter började jag slå på dörren och ropa efter hjälp utan resultat. Här sitter jag på en camping i Orust fast på en toalett och ingen vet att jag är här. Allt kändes helt lönlöst när jag helt plötsligt hör en röst av en tysk kvinna
”-Hello, are U okey”
”-Yes Im fine but i am stuck in here” hör jag mig själv svara utan att tänka på om det var rätt sätt att svara på eller inte.

Kvinnan är så snäll och berättar att hon snabbt ska lämna sitt barn hos hennes man och sen direkt ringa till receptionen. Jag tackar och känner samtidigt hur pulsen börjar gå ner. Det dröjer några minuter sen hör jag kvinnan berätta igen att dem har skickat personal från receptionen och att dem snart skulle vara här. Det går någon liten minut till innan jag hör en annan kvinna fråga om jag är okej på svenska. Kvinnan har hört samtalet och slängt iväg sig i sin lilla golfbil för att så snabbt som möjligt komma och hjälpa mig. Vi konstaterar snabbt att jag inte har gjort någonting utan dörren har gått i baklås. Eftersom att kvinnan ville hjälpa mig så snabbt och att jag skulle veta att jag inte var ensam så hade hon åkt ifrån alla hennes nycklar mm, så ett nytt samtal fick ske så att en ny person fick komma med nycklar.

Efter många om och men så kom jag äntligen ut och jag har aldrig varit så glad över att se ljuset och min hund på länge. Jag satt fast i 35minuter. Visst, 35 minuter är kanske inte så länge men ändå, det var 30minuter mer än vad jag hade tänkt att jag skulle vara borta.
Vad hade jag gjort om den tyska kvinnan inte hade hittat mig? Hur lång tid hade jag fått sitta innan mamma började leta efter mig?

Så tack till den fina personalen här på Stockens Camping i Orust. Tack till kvinnan som ringde receptionen. Tack till mig själv som behöll lugnet och inte fick panik.

Om man säger så här, detta var första gången jag blev inlåst på en toalett och av detta tar jag med mig...
• Mobilen- ALLTID
• Kontrollerar låset innan och berättar var jag går
• Undviker just denna toaletten för all framtid.

Har du varit i min situation någon gång?

Nu gömmer jag mig i husvagnen med en kopp kaffe. Lite skakis och lite lättad.

Nu ska jag ta de lugnt och ta ett glas rött och ikväll väntar rökfrossa! Vi har köpt pinfärska räkor till ikväll och det ska bli så sjukt gott!

Ta hand om dig!
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Vilken mardröm!! Jag har aldrig varit med om nåt liknande, bara trott att jag är inlåst men sen kommit ut! Största skräcken ju! Tycker det var så fint med kvinnan som lämnat allt så fort bara för att du inte skulle behöva vara ensam! I såna situationer märker man verkligen vilka fina människor det finns och hur många verkligen vill hjälpa! Kram!
nouw.com/frokena
Fnulan,
Jag hade dött..... FY FAN säger jag i kör med dig. FY vad hemskt.
www.fnulan.se
happyM
happyM,
Men guud så läskigt!!!! Hade fått sån sjuk panik i den situationen haha ❤️ Shit, 35 minuter är ju länge!! Sååå himla tur att det löste sig så bra tillsist ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
MammaJenny
MammaJenny,
Usch, så obehagligt att bl inlåst. Tur att kvinnan hörde dig tillslut. Jag har blivit inlåst i en hiss. Det var också väldigt obehagligt. Ta hand om dig! Kram <3
nouw.com/mammajenny
sofiefriden
sofiefriden,
Åh herregud jag förstår dig. Vilken känsla att vara Instängd där av alla platser 🙄 fy 35 min kan kännas som evighet ju 😲
nouw.com/sofiefriden
Madde,
Vilken fasa alltså. Jag lider av en enklare form av cellskräck så jag hade nog aldrig klarat av det. 30 minuter är väldigt lång tid då man sitter fast.
www.nouw/com/madelena
Amanda ,
vilka underbara bilder du delar med dej av :=) fy vad läskigt förstår att det är en skakande upplevelse
amandiz.se
Amandizan
Amandizan,
Förstår dig jag hade själv blivit rädd om det hade hänt mig. Bara av att läsa det blir man rädd. Haha. Mmm räkor😍
nouw.com/amandizan
photoemmz
photoemmz,
Åh man får ju sån sjuk panik när man inte kommer ut! Räcker att jag vrider låset åt ett håll så dörren inte öppnas och jag får panik
nouw.com/photoemmz
Jennifer,
Oj :O Nej det har jag aldrig varit med om! Tur jag alltid har telefonen i fickan, fall i fall...
nouw.com/fryksater
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92