Innan semestern är slut ska jag

Jag fick precis en uppenbarelse. På måndag så går jag in i min sista semestervecka innan det är dags att börja jobba igen. Detta är med blandade känslor. Just nu så vill jag bara att tiden ska springa fram så att jag får träffa lilla bubblan så snart som möjligt men det här semestern har verkligen inte innehållit det jag planerad och tänkte från början.

Detta är min och Js första gemensamma semester då det bara kommer att vara jag och han.

Planerna som vi gjorde redan förra året, innan vi blev gravida och corvid-19 kom in i bilden var att åka norrut upp till Tjautjas och norrland. J har aldrig varit där och jag är släkt med i stort sätt hela byn på min mammas sida. Jag har verkligen drömt mig bort för att få komma dit men nej, foglossning, graviditet och pandemi rimmar inte rätt så Tjoutjas står kvar och drömmarna om att åka upp med min lilla familj lever vidare.

Dock så hoppas jag att vi kan checka av några av mina punkter som jag vill göra innan jag börjar jobba igen (om vädret tillåter vill säga)


1. Spela minigolf.

Jag menar det är något som man bara måste göra minst 1 gång på semestern, eller har jag fel?

2. Spela frisbeegolf.

Okej, det är mycket golf i nästa vecka och då är jag verkligen inte en golftjej som resterade av min familj men frisbeegolf med vänner en härlig sommarkväll säger väl ingen nej till?

3. Åka till Smögen.

Eftersom att jag har foglossning och i och med det har både bra och sämre dagar samt att vädret verkligen inte har varit på vår sida så har denna lilla dagstur inte blivit av än men detta är ett måste. Torsdag nästa vecka ser än så länge ut som en Smögen dag så jag hoppas att detta stämmer fullt ut.

4. Njuta av en bok i solen.

Okej, jag vet att jag själv inte kan styra över denna punkt men som jag längtar att få sitta i solen på vår balkong utan att frysa eller blåsa bort med en bok och bara njuta.

5. Pizza på klipporna vid vattnet.

Tänk er själva. En pizza vid solnedgången på en sten vid vattnet. Jag tror inte jag behöver sälja in denna tråden något mer.

6. En dagstripp till Halmstad.

Jag behöver få umgås mer med min bästa vän. Så en dagstripp ner till Halmstad hade jag verkligen INTE sagt nej till.

7. BONUS- Renovera köks/matdelen

Blir det skitväder och veckan som kommer regnar bort så vill jag renovera/ måla om och fixa i vårt köksdel alltså delen som är utanför vårt lilla kök där vi har vårt köksbord. Tapeten som sitter här nu har vi inte "älskat" någon av oss sen vi flyttade in samt att katterna har rivit lite på sidorna av ena väggen vilket gör att det verkligen inte hade skadat med lite ny färg just här och om vi ska vara helt ärliga... suget efter att fixa detta utrymma blev så mycket starkare eftersom att vi blev så nöjda med vår lilla minirenovering av sovrummet.

Så jag har alltså 6 (eller 7) punkter som jag vill checka av innan jag börjar jobba igen den 3 Augusti. Låt den här sista veckan bli amazing!

Wish me good luck!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså frisbeegolf är sååå kul!!! Kram fina du ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Måste få till det!! Kram till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
Håller tummarna att du hinner med dina punkter 😊
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Haha! Jag med! <3
nouw.com/missjohansson
madre
madre,
det Hørtes ut som en fin bucketlist😍
nouw.com/madre
MissJohansson
MissJohansson,
Det tycker jag med! <3
nouw.com/missjohansson
Paulina,
roliga saker. Vill också hitta på lite kul de två veckorna jag har kvar på semestern 😊
paulinageidenmark.devote.se
MissJohansson
MissJohansson,
Det kommer säkert bli hur bra som helst! <3
nouw.com/missjohansson
misslindhe
misslindhe,
Jag har faktiskt inte skrivit upp något speciellt jag vill göra, tar sommaren som den kommer! 😊
nouw.com/misslindhe
MissJohansson
MissJohansson,
Även det helt underbart! kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92