Instagram, Follow to Follow

Är det någonting, som i vilket fall jag, ser mycket utav nu på alla sociala medier är det "Follow to follow" på instagram.
Jag måste vara ärlig med er, som alltid, i början gillade jag inte alls detta, vad då "follow to follow" då är ju ingenting äkta!
Men efter att jag faktiskt har kollat upp och varit med i ett och annat "följartåg" och "follow to follow" så måste jag säga att jag har hittat så otroligt många nya fina konton att följa, riktiga guldkorn om ni frågar mig.

Så letar du efter någon ny att följa så kolla gärna in mitt konto. Så härligt med nya konton att följa. Den glädjen.

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
härlig instgram du har
nouw.com/jagochminahjärtan
sandra,
var samma innan men nu älskar jag de oxå haha
www.teamkjellstrm.blogg.se
Kamilla,
Jag var också tveksam i början. Har varit med på både bra och mindre bra tåg. Men som sagt nya följare och nya konton att följa är alltid roligt.
kamillaskamera.com/
Linnea,
Jag är fortfarande tveksam till sånt tyvärr. Jag rensar då och då bort konton jag börjat följa för att se om jag vill fortsätta följa dem. Att göra som jag (bara följa de jag verkligen vill följa) är ju inte riktigt ok i det samanhanget så jag har avstått. Men visst ger det nya, genuint intresserade följare och jag alla som är med intreserar mig kanske jag skulle kunna vara med men har hittills inte kännt att det varit så 😟
www.lanclin.com
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92