Inte för att skryta...

Detta inlägg innehåller reklam för cocoo.se

Vilken dag. Jag är verkligen helt färdig i hela kroppen och huvudet, värmen och ett hyfsat nytt arbete gör rätt mycket för kropp och huvud kan jag lova er.

Nu så har jag parkerat i soffan och tänker sitta här den resterande tiden som denna dagen har att erbjuda, ta en halvkall dusch äta middag med Johan och sen bara ta några djupa andetag och se vad kvällen har för planer för mig, just i denna stund så är det antingen häng på balkongen eller serier i soffan som kommer att ske även om det betyder att jag skiter i solens strålar och latar mig i ställer, men ibland får man väl göra på detta sätt, eller har jag fel?

Dagen har i sin tur verkligen sprungit förbi mig med en väldigt hög fart. Som jag berättade imorse så hade jag verken glöd eller ork för att jobba idag utan ville egentligen bara ligga hemma med djuren och mysa men så fort som jag klev in på gymmet så ändrades detta direkt. Skön känsla det där ändå.

Sen får jag inte avsluta detta inlägg innan jag har tipsat er om mitt roliga samarbete med cocoo.se som jag har just nu, se videon som jag gjorde tillsammans med dem HÄR! Passa även på att shoppa något snyggt till dig nu i sommar på cocoo.se och glöm då inte att ange rabattkoden MINUS30 för hela 30%rabatt!

Alltså 30% det är inte illa det! Så kolla in på deras hemsida och fynda något du fastnar för, själv älskar jag dessa budskapsarmband, en hjälp för att klara sig igenom dem där riktigt tuffa dagarna.
Nu kommer middagen! Om man får lov att skryta lite... min man kan.

Har du haft en fin dag?


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92