Inte som jag planerade

Denna dagen blev verkligen inte som jag tänkte mig att den skulle bli. Min plan var att verkligen utnyttja dagen fullt ut, städa ordentligt här hemma, plugga, planera för mina eventuella kommande projekt, ta ut Milon på en riktigt långpromenad, rensa och inventera skafferiet, men har jag gjort detta?
Nej. Jag har varit ute med Milon på en lång och härlig långpromenad, Jag har tagit fram mina böcker för att börja studera , jag har börjat att städa och jag har öppnat skafferit och sedan stängt det igen.
Jag har verkligen inte haft energin på min sida idag, vad jag än gjort så känns det som att det har blivit fel. När jag väl började att städa så slog jag i huvudet i varje snedtak som vi har i lägenheten, jag slog i tån, jag tabbade grejer, allt blev bara kaos.

Summan av kardemumman, allt blir helt enkelt inte riktigt som man planerar och tänker sig.

Så vad har då jag haft för mig idag? Jag har legat i soffan omringad av mina guldkorn och bara tagit det lugnt, det är det enda som jag har orkat göra och som jag har känt lust till att göra, hur jobbigt det än är att erkänna det för mig själv och er. Men ibland är det väl så att dessa dagar kommer av en anledning.

Nu ska jag snart ta ut Milon på hans sista promenad, ta en härlig dusch och se vad kvällen erbjuder. Garanterat är att jag kommer att äta godis.... ups!

Hoppas att du har haft en jättefin dag och att din energi inte har varit lika irriterad som min.


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så tråkigt när dagen inte blir som man planerat från början. Ibland behöver man verkligen såna dagar då man bara ligger i soffan och tar hand om sig själv 😊
nouw.com/sofialissmyr
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92