Invigt uteserveringen 2019

Inlägget innehåller adlinks från Adviral

Alltså det där med att namnge ett blogginlägg, det känns som att det blir värre och värre för dag som går, morgonens första inlägg går lätt men det övriga, ett stort "drar av mig håret" problem, vid varje gång! Jaja...

Min dag har varit helt fantastisk! Allt startade lugnt och skönt i soffan med guldkornen med en kopp kaffe och fortsatt sen mot Lilla Edet där min otroligt fint vän väntade på mig för att sen ta oss vidare till 2 fröknar som är ett helt fantastiskt litet ställe i utkanten av Uddevalla precis vid vattnet.

Butiken är i två delar en del med inredning rakt igenom och den andra delen är en resturang/ett fik och dem har verkligen allt och lite till! Fina prylar, smått som stort och otroligt god mat/ fika på det! Alltså LYX!

Jag lovar er, hade jag varit ekonomiskt oberoende så hade jag tagit med mig hela butiken hem och ätit lite av allt (som är vegetariskt då)

Vi unnade oss en fika ute på deras fina altan i den stekande solen. Helt fantastiskt!

Jag tog en "ost och grönt" macka med en kopp kaffe och den var såå god! Jag älskar verkligen blandningen av grönt, flingsalt, ost på en grillad brödbit. Alltså hur gott?

Vi hade en helt fantastisk stund i Uddevalla och jag har äntligen invigt "uteservering 2019" och känt en brännande sol och hört hur fåglarna skrek. Går det att inte älska våren?

Älskar mina örhängen ifrån Ur&Penn ni hittar demHÄR!

Detta har varit en helt fantastisk dag och jag är så glad över hur allt har gått plus att jag har fått gjort en massa plugg nu under eftermiddagen.

Hoppas att ni har haft en fantastisk dag!

VI hörs mer imorgon!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh vad mysigt ❤️
nouw.com/happym
malinkirstine
malinkirstine,
Helt underbart! Älskar att sitta ute i solen <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Underbart! 😊 och va mysigt det såg ut <3
nouw.com/juliavnmelin
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92