Jag behövde få vara ”Anna”

En sipp på det nykokta kaffet ifrån den lite större muggen än vanligt från Ikea, ett djupt men lite trött andetag så kan jag starta den här dagen med att säga… Godmorgon Lördag! Finns lördagskänslan i hela kroppen? Om det är en tydlig känsla för dig så är det absolut inte det för mig, jag tror inte jag är tillräckligt vaken för att känna av den än, det kanske kommer?

Igår kväll så var jag och min mamma hon min syster på kvällen på en riktigt myskväll. Ett glas vin, chips, mozzarella, tomater, vitlöksbröd blandat med chark, ostar, Oliver och kex tillsammans med bra musik, skratt och tankar. Jag vet att jag har sagt det förut, säkert både en och två gånger men jag älskar verkligen att umgås med min familj och speciellt efter dagar som igår. Lille W håller just nu på att få tänder vilket betydde att hela natten till igår och dagen vart tuffare än vanligt. Något som jag helt ärligt inte är van vid, så det var skönt att få komma iväg och umgås med mina nära och kära. Bara vara ”Anna” och inte ”mamma, sambo eller matte” för några timmar. Det är underskattat.

Jag och mamma åkte hem runt 22:30 med Måneskin pumpandes på högsta volym ur bilhögtalarna. Hör du vilken magisk kväll detta var?

Idag så har jag inga direkta planer. Jag måste få städa eftersom att det inte blev någonting av det igår men annars ska jag bara vara, njuta av dagen. Hur härligt låter inte det? Jag hoppas att du får en fin dag!
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92