Jag behövde idag

En konstig titel med ord som inte riktigt klingar så fint som jag vill att dem ska klinga ihop men tänk, det är sant jag verkligen behövde den här dagen, en dag med min mamma, ett spontant besök hos min syster för att ikväll tjata och skratta med mina vänner på andra sidan gatan! Underbart!

Älskar verkligen min outfit för idag, riktigt mycket höstlig kanske för Augusti månad men ändå, höst och cozy är sååå jag! Allt ifrån Lager157.

Tröja HÄR - Byxor HÄR

Jag och mamma åkte in till shoppingcentrumet Överby där vi båda bara har fönstershoppat, eller ja, mamma fyndade lite och självklart tog vi en gofika dagen till ära. Jag tog en vegetarisk varm smörgås med en kopp kaffe och det smakade ljuvligt. Sen satt vi där. I närmare två timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord bara jag och min mamma vilket var precis vad jag behövde idag. Få prata och bara va med min mamma.

Efter vår fönstershoppingstripp så åkte vi spontant till min lillasyster Ida som bor bara ett stenkast bort för ytligare en kopp kaffe samt att testa deras nya spel, Monopol fast med fusk, sjukt roligt och någonting som jag verkligen vill göra snart igen! Jag har faktiskt aldrig spelat det riktiga Monopol förut utan endast spelat "barnvarianten" som vi hade hemma när jag och mina syskon var små som gick ut på att man skulle köpa olika typer av åkattraktioner ifrån Liseberg och Gröna Lund och inga gator så allt var otroligt nytt för mig men otroligt roligt!

Jag kom hem för drygt en timma sen och sitter nu framför ett avsnitt av Desperate Housewives medans vi väntar på maten och lite senare så ska jag smita iväg till mina vänner och umgås med dem i några timmar, prata om allt och lite till och skratta i massor, precis som alltid.

Har du en fin dag?

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Fina du! Verkar som du haft en riktigt fin dag <3 kram!! <3
nouw.com/hilma
Fnulan ,
Men så skönt att vara med mamma och fina syster yster. Balsam för själen heter det va?
www.fnulan.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
Älskar också din dagens outfit så snygg samtigt som tröjan ser super mysig ut ☺️❤️
nouw.com/jessiekaos
Josefine,
Ja ibland behöver man sånna dagar med 😊
www.josefinemalmqvist.com
Michelle,
Va härligt o bara umgås med din familja och ha det bra , skratta är viktigt 👌🏻💕
michellefrandell.blogg.se
Marie,
Så mysig lördag sådant man behöver och outfiten är jättefin och jag ska nog köpa mig en tröja
sweetwords.se
Kirsi,
Vilken underbar dag du har haft. Jag kan känna glädjen och trivsamheten i hela inlägget. <3 Det är en fin outfit. Lager 157 har alltid så bra kläder.
kirsi.se
Amandizan
Amandizan,
Mysig dag du fick låter som du verkligen behövde det.kläderna du har på dig ser så sköna ut verkligen❤️😍
nouw.com/amandizan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92