Jag behöver DIN HJÄLP!

Är det någonting som jag vet att jag kan fråga någonstans med ett litet hopp om hjälp så är det här på bloggen för jag är helt hundra % säker på att någon av er som läser detta kan hjälpa mig med mitt lilla problem.

För ca 3 år sen så jobbade jag och grejade med "Mary Kay" och deras produkter vilket ledde till att jag köpte hem en och annan produkt som jag faktiskt än idag använder. Nu börjar dock min favorit foundation att ta slut, den sista tuben är det inte mycket i och jag vet inte var jag ska börja titta. Jag kan göra det lätt för mig och köra på samma igen ifrån någon som håller på med just Mary Kay men det vill jag inte. Inte för att jag inte vill stötta eller gillar deras produkter utan för att dem testar på djur... Nu kan detta absolut vara så att dem inte gör det längre och då är jag den lyckligaste i världen som kan fortsätta men denna fantastiska produkt men gör dem det fortfarande så vill jag inte stötta dem längre. Det är något som jag tycker är viktigt för mig.
Så vet du någon bra, prisvärld foundation som kan passa mig?
Detta är den jag använder nu, Ivory 5. Ljus, dryg, snygg, lätt att applicera och perfekt för mig.

Eftersom att jag verkligen suger på ren svenska när det gäller att hitta rätt foundation till mig så behöver jag hjälp. Så lätt och enkelt är det. Har du något superbra tips så tar jag mer än gärna emot det! Vilket märke är bra och inte testar på djur?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

malingrubb
malingrubb,
Det är supersvårt med foundation! Själv kör jag med puderfoundation(heter det så???) men mitt tips till dig är att besöka en smink-butik eller liknande för de är riktigt bra på att hitta rätt produkt för just din hy! 😊
nouw.com/malingrubb
MissJohansson
MissJohansson,
Tack för tipset snälla du! Det ska jag absolut göra ❤️
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92