Jag börjar se ett litet ljus i tunneln

17.6.20

Äntligen börjar jag få hopp om att denna smärta är på väg bort. Äntligen börjar jag känna igen min kropp igen. Äntligen har jag fått sova en hel natt ostört och har fått vakna upp och känner mig utvilad. Äntligen en första dag utan Alvedon. Är det nu det vänder?

Imorse när jag slog upp ögonen så var det som att jag väntade på smärtan. Jag låg på sidan i sängen, samma ställning som jag lyckades att somna på igår kväll men smärtan höll sig borta, bara sparkarna från mitt lilla hjärta kändes och jag tog beslutet att våga rulla ner mig till helt liggande på rygg. Visst, smärtan från sidan och ryggen gjorde sig benämnd men inte alls i den smärtgrad som jag har känt tidigare. Jag gick upp, gick ut med Milon på min långsamma promenad och allt kändes okej, absolut inte bra men okej. Äntligen. Tänk vad en hel natts sömn på 10 härliga timmar kan göra för kroppen. Underbart. Är det nu det händer?

Nu har klockan blivit halv ett och jag mår helt okej. Det gör fortfarande ont men inte alls i den grad som det gjorde igår eller som det har gjort under den två senaste veckorna. Nu vill jag bara bli helt frisk och smärtfri.


Tusen tack till er alla som har skrivit till mig angående mitt inlägg igår om min sjukhus upplevelse och denna enorma smärta som jag har fått leva med nu i två veckor. Det värmer djupt in i hjärtat på mig så tack! Alla min kärlek till er!

Nu ska jag ta det lugnt, småplocka lite här hemma för att sen ta en ljummen dusch. Jag hoppas att du får en fantastisk dag! Har du några planer?

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Hoppas verkligen att smärtan ger med sig 😔 Hade foglossning med mitt fjärde barn och fick inte sova så vet hur jobbigt det var 🌸💞
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Det gör jag med! tack snälla! <3
nouw.com/missjohansson
Emma Engström,
Håller verkligen tummarna om att smärtan kommer lätta snart, låter inte alls som något roligt! Kram och ta hand om dig <3
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Tack snälla du! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92