Jag fick ingen luft!

Detta inlägget kan ses som reklam för WWF

Om det är något ord som beskriver hela min vecka så måste det vara trött. Jag tycker att det ända jag har gnällt om och skrivit ner i bloggen just denna vecka så har det varit om "hur trött" jag är eller känner mig och det är verkligen inte likt mig, att jag är trött på kvällen innan läggdags är en självklarhet men att hela tiden gå runt och känna att jag behöver ta en powernap är otroligt ovanligt. Trott eller ej.
Är det pollen? Eller är det bara min kropp som är "trött"? Finns det någon annan pollenallergiker bland er läsare som känner samma sak? Är ni också trötta och har ont i kroppen och har "hängande" ögon?

Jag är dock stolt som kan berätta att jag faktiskt har hunnit med ett träningspass idag tillsammans med Milon, en löprunda på ca 2.5km blev det och det gick hur bra som helst, till en början... Kroppen kändes under hela rundan pigg och allert men ju längre jag sprang desto jobbigare och svårare blev det för mig att andas och få ner luften i lungorna, det kändes som att luften som jag andades in "fastnade" på något sätt i halsen och sen vände för att komma ut. Jag vet att detta låter sjukt konstigt och det är inte lätt att beskriva men precis så kändes det.

Jag genomförde i vilket fall hela rundan även om jag i kroppen kände att jag kunde springa längre men inte vågade eftersom att jag inte fick luft, men det gick bra.
Kan man pga allergi även utveckla någon typ av astma eller är det helt ologiskt?


Efter nästan 40 minuter kände jag hur min normala andning kom tillbaka igen. Jag tog en dusch och gjorde iordning mig för att tillsammans med Johan åka till överby och möta min syster för en fika på Espresso House. Hur mysigt? Jag ÄLSKAR verkligen deras scones med cream cheese och sylt, kanske inte det nyttigaste men sååå gott!

Måste även passa på att påminna er om Earth Hour ikväll och min insamling som jag har för att hjälpa klimatet och miljö, KOM DIREKT TILL MIN INSAMLING HÄR! Om alla skänker 1kr till detta så kommer vi att gå mot en bättre och mer medveten tid. Så glöm nu inte att släcka alla lampor mellan klockan 20.30-21.30 ikväll.

Har du haft en fin lördag?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Oj då.. lät ju inge vidare det där med andningen när du sprang/joggade.😮 men tur du fick tillbax vanliga andningen igen då.🙂👍🏻👍🏻
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ja fy! Det är verkligen inte roligt! Eller hur!
nouw.com/missjohansson
Jenny Ahlin
,
Hej! Läste just ditt inlägg och vill tillägga att man absolut kan utveckla astma pga allergi. Jag har själv pollenallergi och har allergisk astma och jag är, precis som du skriver, otroligt trött och måste sova mycket. Inte heller något som är likt m7g förutom över vårmånaderna.
Hoppas du ändå har det bra 😊 MVH
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92