Lyx

Jag sitter framför tv:en i vardagsrummet och kollar på det första avsnittet av "Det stora Tårtslaget" alltså seriöst! Hur mysigt är inte detta programmet egentligen? Och hur sugen blir man inte på socker och tårtor? Egentligen så är detta kanske inte det bästa programmet man kan titta på nu så här en senare torsdagskväll, men ändå, älskar verkligen detta programmet!

I övrigt så har jag under eftermiddagen pluggat och besökt min bästa vän en stund, jisses vad jag har saknat den människan! Hon är verkligen min bästa vän! Jag kan dela med mig om precis allt till henne och hon till mig, irritation, glädje, tårar, problem mm, så att få en chans att träffa henne nu i eftermiddags var verkligen perfekt.
Efteråt så bjöd Johan mig på en av mina favoriträtter när det gäller hemmagjord man från min man, nämligen lyxtaco! Jag saknar verkligen ord av denna fantastiska tacorätt! Mums! Så ja, det är hur jag har spenderat min eftermiddag och kväll, i glädjens och kärlekens tecken, det var väl fint skrivet?

Hoppas att ni har haft en fantastisk dag!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92