Jag gillar inte mig själv.

Jag är inte nöjd med min kropp. Jag är inte nöjd med hur jag ser ut. Jag hatar att prova kläder i butiker. Jag hatar min mage. Jag hatar formen på min kropp. Jag gillar inte mitt utseende. Jag gillar inte mig själv. Hur kan min fina man tycka att jag ser bra ut?

Dessa tankar snurrar i mitt huvud varje dag och är ett av dem största anledningarna till att jag aldrig tror på mig själv eller tror på att jag klara av saker och det är för att jag inte tycker om mig själv. Jag skulle aldrig säga till mig själv "gud vad snygg jag är idag" även om Johan skulle säga det. För jag gillar inte mig själv. Jag tänker på alla och blir nästan chockad dem gångerna jag får en fin kommentar om mig.
När jag gick hos min psykolog förra året i Halmstad så fick jag en övning att stå och kolla mig i spegeln och berätta för mig själv "Jag är bra" "Jag är snygg och jag är fantastisk" vilket var något av dem svåraste uppgifterna som jag har fått göra emot mig själv.

Något som dock alltid får mig att må bättre är att yoga. Jag varvar ner och mår bra av det. Men jag är också jätteduktig på att lägga träningen åt sidan och på "jag gör det sen" högen. Så nu vill jag ändra detta. Nu vill jag må bra och känna mig stark och bra. Jag vill en dag ställa mig framför spegeln och mena dem där orden som jag försöker säga till mig själv.


Jag älskar att dra sträck, det är som en belöning till mig själv för att göra någonting. Hur konstigt? Så nu så sitter denna hemmagjorde challenge på kylskåpet och peppar mig att köra minst 5 minuter yoga om dagen plus en utmaning som jag blev taggad i, plankan. Hur kul?

Nu skall självförtroendet byggas och jag skall börja tycka om mig själv, precis som jag är oavsett min form eller mina taniga armar för visst är det konstigt?

Alla människor är lika mycket värda och DU som läser detta är en av dem finaste personerna som finns. Du är fantastisk.

Skulle du våga gå med i 28 dagars utmaningen med plankan?

Gillar

Kommentarer

Michaela,
Man är så fruktansvärt självkritisk som människa. Det spelar liksom ingen roll om någon annan påpekar hur vacker man är, känner man sig inte fin så gör man inte. Tycker det är superbra att du har yogan som hjälper dig att varva ner❤
nordengrim.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, jag håller verkligen med dig om det där med att sätta streck. Så bra med sådana små utmaningar. och du, du är fin precis så som du är!
nouw.com/annaskarblom
MylifeasAmother
MylifeasAmother,
vilken bra challenge! väldigt stark av dig att skriva om detta. inte så många som vågar. massor med kramar! 💕
nouw.com/mylifeasamother
Fröken Rödlök ,
Känner verkligen igen mig i det du skriver.
www.frokenrodlok.se
Madelena
Madelena,
Många känner nog igen sig i det du skriver. Tror inte det finns många som är nöjda med hur man ser ut.
nouw.com/madelena
Netty
,
Fina Anna <3 jag tycker verkligen du är hur fin som helst! du får fortsatta försöka tala om för dig själv i spegeln att du duger precis som du är och förhoppningsvis inser du en dag att det faktiskt stämmer <3
evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Åh jag känner verkligen igen mig i det du skriver!! Alla är fina och duger som det är! kram fina du!!
nouw.com/evelinnkarlsson
idavikstrom
idavikstrom,
du är fin precis som du är!!! kram
nouw.com/idavikstrom
Trisiaa
Trisiaa,
Jaa yoga är så bra! Och du är fin som du är!! <3
nouw.com/trisiaa
charlottelinden
charlottelinden,
Det gör mig så ledsen att läsa detta! Och det gör mig ledsen att tänka på hur otroligt elaka vi människor är mot oss själva. Sådana saker som vi säger till oss själva skulle vi ALDRIG säga till någon annan.. Jag vet att du inte kommer att ta till dig mina ord, men jag tycker genuint att du är supervacker! <3
nouw.com/charlottelinden
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92