Jag gjorde DET!

Vilken lycka! Jag gjorde det!

Jag kom hem för en liten stund sen ifrån Uddevalla och känner mig helt cool lugn, tentan gick SÅÅÅ bra och jag kan ärligt säga att blir jag inte godkänd så är det för att jag har missuppfattat varje fråga och sån otur får vi väl hoppas att jag inte har. Men förstår ni min lycka? Jag har haft så ont i magen över denna tenta, pluggat varje dag i flera veckor och känt en allmän stress över vad som komma skall och så genomför jag tentan och känner mig lugn, till och med att jag kan ha chans på ett VG. Hur sjukt? Så skönt! Nu kan jag verkligen ta det lugnt och bara njuta av hela helgen utan att behöva noja. Love it!


Direkt efter tentan åkte jag in till Uddevalla Centrum med min fina vän A, det har blivit lite till en tradition att åka in till stan och ta en lunch/fika efter en genomförd tenta så detta var en självklarhet att göra även idag och det var såå gott!

Det var så gott! Alltihop och perfekt efter en tenta som man har slitit så länge med tillsammans med en riktigt fin vän. Finns inte mycket bättre!

Nu har jag precis betalat alla räkningar och är redo att inta BLACK FRIDAY! Nej Skämt och sido men en tripp till köpcentret med min syster kommer det att bli, tänker att man kanske kan fynda lite inför advent?

Hoppas att du har en fin fredag!

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Så härligt att det känns så bra efter tentan!😄 Nu får du koppla av och njuta i helgen när du har varit så duktig och flitig!😄
varapavag.se
MissJohansson
MissJohansson,
Jätteskönt! Hoppas på ett bra resultat nu med!
nouw.com/missjohansson
Yasminegill
Yasminegill,
så härligt när det går bra. Grattis. välförtjänt fika då. njut av helgen kraaam
nouw.com/yasminegill
MissJohansson
MissJohansson,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92