Jag hinner inte med

Godmorgon min vänner och hej!
Det var ett tag sen men om jag ska vara ärlig så känns det som det var typ igår. Allt som jag älskar ligger på en obekväm och oplanerad eller villig paus just nu. Varför? Jo. All min vaken tid läggs på min favorit person lille W och framtiden. När han sover känns allt som ett brus och det bruset fylls av av måsten.
Kunde jag lägga till sådär 5-6 timmar varje dag så hade jag mer än gärna gjort det, då skulle jag få mer tid med lille W och hinna med annat än ”måsten”.

Jag tror inte att jag är ensam om att sitta här och önska samt längta efter fler timmar till dygnet och jag skulle kunna prata i timmar om detta i timmar, men jag tror att det skulle bli ett otroligt tråkigt och långt inlägg så jag skonar er ifrån det.


Men i vilket fall…
Hej och godmorgon! Idag är det måndag och en ny vecka sätta igång vilket innebär nya möjligheter.
Dagen består utav en massa mys med W samt en härlig höstpromenad med min kompis och hennes dotter. Hur mysigt? Många av alla måsten fick jag gjort igår kväll så idag kan jag bara starta upp veckan och njuta av min familj.

Sådär… det första inlägget på en evighet är gjort! Hade du en trevlig läsning? Skötte jag mig? Helt ärligt så känner jag mig lite ringrostig i mitt sätt att blogga på men… underbara bloggvärld… jag har saknat dig!

Vi hörs snart igen!
Önskar just DIG en fantastisk vecka!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92