Jag saknar ord

Det är verkligen inte ofta som jag känner att jag saknar ord men när jag får beröm eller ord som jag inte riktigt kan ta in om hur jag leder min kör eller är som person så blir jag ordlös. Jag vet inte vad jag ska säga, tacka eller bocka och det slutar ofta med att jag blir stum, ler och säger "men åh" typ. Hur konstigt är inte det? Hur tar en person in allt det där positiva, hyllorden? Det är någonting som jag verkligen måste jobba på tills nästa år, det är en sak som är säker!

Nu ligger det en ny vlogg ute på min youtube kanal och där tar jag verkligen upp allt det här och blir helt tagen! Ni får följa med på konsert och jag pratar som aldrig förr. Sammanfattande... en till mysvlogg från mig till er.


Nu ska jag gå och sätta igång lite glögg, öppna en chipspåse (yes, jag vet att det är tisdag men har man fått "kvinnoveckan" och vill ha chips så får man ta sig lite chips) och titta på Star Wars med min man. Imorgon ska vi ÄNTLIGEN se den sista episoden på bio och jag verkligen LÄNGTAR!

Har du haft en fin dag?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ja en helt underbart lat dag
nouw.com/stenhagenbettan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92