Jag var ju tvungen

Gissa vad det första jag gjorde var när jag kom hem ifrån jobbet? Yes, du gissade rätt, jag körde bil! Eller rättare sagt jag packade träningsväskan och hämtade Milon för att sedan ta bilen till mina föräldrar, tanken var att jag och mamma direkt skulle dra oss till gymmet men efter lite om och med så slutade allt med att vi satte oss ner med varsina koppar kaffe och sen gick ut på en timmas långpromenad med hundarna.

Jag kom i vilket fall precis hem och ska snart sätta igång med middagen och röja undan lite här hemma för att lite senare ta bilen (Yes, jag kommer att använda den så mycket det bara går just nu) till gymmet och köra mitt första "back to business" träningspass, idag drar jag igång på riktigt och jag är sååå taggad!

En av dem många anledningarna till att jag verkligen måste till gymmet just idag är inte bara för att jag har bestämt mig för att dra igång igen, utan också för att jag har avnjutit inte 1 utan hela 2 bitar av dessa gudomligt goda tårtor som min kollega hade med sig till jobbet idag. Alltså.... hur gott är det inte med tårta till kafferasten?

Nu ska jag börja med maten, har du en fin dag?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh tårtan😍Såg farligt god ut😃
nouw.com/sandrakannasto
MissJohansson
MissJohansson,
Den var sjukt god! <3
nouw.com/missjohansson
Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,
Nämen! Oj oj oj vilken tjusig tårta, den vill man ta en tugga eller två på 😃😃
nouw.com/dontworrybelikeheidi
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Så otroligt gott! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh vilken lyx med tårta!! Den var du så himla värd hihi ❤️ Kram
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92