Jakten går vidare.

Vi kom hem ifrån våran lilla trip till Ikea för en liten stund sen och sitter nu och väntar på kaffet som kokar i köket innan jag ska kolla in min shopping som jag beställde ifrån lager157 för någon vecka sen som äntligen har kommit! Hur kul? LOVE IT!

Jag trodde att vi skulle mötas av KAOS på ikea idag med tanke på att det är annandag påsk men jag hade fel, det var sådär lagom med folk. Perfekt. Vi kollade på soffan som vi ska beställa hem igen och efter en ny skänk, byrå till hallen. Jag älskar serien "Hemnes" så alla våra prylar ingår typ i just den serien ifrån ikea inklusive vår nuvarande byrå men jag vill ha den större och lite högre, samt något som man kan stänga alla lådor hela vägen... Denna byrån hade vi i vår gamla lägenhet och där var den helt perfekt i storlek men här blir det lite för liten, jag vill ha något mer. Så sökandet går vidare. Får kolla runt lite på olika loppisar mm. Någon som har ett bra tips?

Det blev dock ett litet köp. En dörrmatta för hela 15kr och sorteringslådor, denna lilla miljöälskandes pojkvän gick äntligen med på att köpa hem dessa istället för att stå och sortera allt på plats vid återvinningsstationen, alltså hur smart är det inte? Enkelt, stillrent och snyggt.

Självklart fick inte alla tre plats på rad men vad gör det, petflaskorna trivs nog i skåpet i påsen istället.

Nu skall det sorteras här hemma direkt. 79kr för dessa, jag klagar inte.

Nu ska jag dricka mig en kopp kaffe innan jag testar mitt senaste inköp ifrån lager157, hur spännande?

Vi hörs lite senare!
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

benenikors
benenikors,
Supersmidigt med sorteringen sådär ju!!
nouw.com/benenikors
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Love it! Så praktikst och bra. hihi! Kram!
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åhhh gu så kul med nytt från lager!!!❤️ Kram
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
VERKLIGEN! I LVOE IT! <3 Hihi! Kram
nouw.com/missjohansson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Lite små kul matta med en pil på heh... smart med sorterings förvaring oxå 🙂👍🏻
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92