JulAfton & 50% rabatt

This Post Contains adlinks from Adviral

Jag har precis ätit lite rester ifrån vårt vegetariska julbord som vi satte ihop igår och sitter nu i soffan framför lite serier och andas lite, så gott men så otroligt mättande! Det behövs inte mycket mat i mig innan jag blir totalt proppmätt! Någon som känner igen sig?

Vi spenderade dagen igår ensamma med djuren här hemma och hade temat "MYS OCH LUGN!" med stora bokstäver över dagen och den blev verkligen precis så som vi ville fira den, lugn, skön och mysig med mycket god mat och dryck och om jag får säga det själv, det bästa sällskapet, min fina man. Galet hur mycket man kan älska en person alltså och då är nog inte min kärlek till Johan någonting i jämförelse till kärleken som man kommer att känna sitt barn, när min tid kommer.

Dagen i bilder, en så mysig dag precis som vi ville ha den om inte lite bättre, mysigare i vilket fall. Vegetarisk julbord, Pepparkaka cheesecake och mycket, mycket mer, mys.

Hur firande du jul i år? Hoppas den var lika fin som du ville ha den.

Älskar verkligen min klänning ifrån cubus.se, så stilren men ändå sexig men framför allt den är så otroligt skön! Tycker att vissa klänningar kan vara så otroligt obekväma att ha på sig men samtidigt är sjukt snygga, men denna klänning har verkligen allt, enligt mig då, ni hittar den HÄR!

Och såg nu att det är hela 50% rabatt på den och på så mycket mer snyggt på cubus.se, Så är du ute efter en snygg och bekväm klänning till nyår så passa på!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92