Julklappstips till par

This Post Contains adlinks from Adviral

Jag har ju tipsat er läsare förut om Greatdays.se, hemsidan där det finns allt och lite till när det gäller resor, skönhetsbehandlingar, vinprovningar ja listan kan göra lång. Johan fyllde år för exakt en vecka sen och jag ville ge honom den där perfekta födelsedagspresenten samtidigt som jag vill ge honom en upplevelse till julklapp. Så tack vare Greatdays.se så hittade jag den perfekta, Jul/Födelsedag/Års presenten till min fina man.

Jag och Johan har haft ett tufft år med många prövningar när det gäller vårt förhållande, jag har mått otroligt dåligt, många förluster, ja listan kan även här göras lång så att jag ville ge honom någonting för att vissa min tacksamhet och kärlek till honom var en självklarhet. Så via Gratdays hittade jag en romantisk weekend på Öland för två, vi bjuds på jordgubbar, choklad och bubbel på rummet, tillgång till spa och gym samt en trerätters middag på kvällen. Helt perfekt!

Extra sött var det att jag fick presenten i en superfin presentask, så mycket finare än vad jag kunde tänka mig att den skulle vara med endast text som referens, jag menar bild vs verklighet... bilderna kan verkligen bedra.

Så är du ute efter den perfekta julklappen till din man, dina föräldrar eller kanske till dig själv så kan jag varmt rekommendera Greatdays.se, allt gick så lätt att beställa och Johan blev så glad. Den perfekta julklappen till honom som även blev till mig, typ.

Klicka HÄR för att komma till Greatdays för mer information och en inblick i vad du kan ge till dig själv eller den du bryr dig om till julklapp, den perfekta julklappen för par, eller dig själv helt enkelt.

Verkligen värdens finaste lilla presentbox. Älskar att jag även kunde skriva min egna lilla "grattis" hälsning till min man som levererande i boxen.

Gillar

Kommentarer

Jessica,
Åh låter som en underbar weekend...den ska jag kika in
www.nouw.com/nouw
Cosmopolitanstories ,
älskar greatdays! Finns så mycket bra där.
cosmopolitanstories.com
sannapetersson
sannapetersson,
Men va fin! Och himla smart, måste in där och kika jag med! Och Öland är så himla fint 😍
nouw.com/sannapetersson
Martina,
Åh vilken superbra ide! Jag har också ett presentkort som jag måste utnyttja! Har inte bestämt mig ännu dock 😊 Hoppas ni får en trevlig vistelse!
www.mrsgrono.com
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92