J*vla Skit!

Som titeln lyder så säger jag bara j*vla skit! Min dator, där jag har allt och lite till, speciellt allt inför nästa veckas tenta har kraschat. Eller nu ska jag välja mina ord rätt, det kanske bara är ett lätt fel men jag kommer inte in i den! Jag får panik! Jag vet att folk säger ”Apple-produkter håller i 2-3 år sen går dem sönder och man måste köpa nytt” men jag tror inte på det och vill inte tro på det så snälla hjälp mig tro att min dator fixar sig lätt efter att min systers sambo (som är en teknik ängel) kan lösa detta åt mig!
Eller har någon annan Mac användare där ute varit med om något liknande förut?

Så nu sitter jag i mitt rum och bloggar ifrån mobilen, något som jag inte alls är bekväm i, jag gillar att blogga ifrån datorn fråga mig inte varför men jag gör det, det känns som att jag jat mer koll då.
Nu ska jag i vilket fall sätta igång en podd eller lite go musik och fortsätt rensningen av mitt rum, jag har kommit en bit på vägen så varför ge upp redan nu.
Eller vad tycks, en liten skillnad eller hur?

Hoppas att ni har haft en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Men jisses. Förstår att du fått panik. Hoppas att allt löser sig. Kram från mig
kamillaskamera.com/
MissJohansson
MissJohansson,
Tack, det har löst sig, till min stora lycka! 😊
nouw.com/missjohansson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Tråkigt att det blivit så med din dator då. Hoppas det löser sig så småning om.
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Det är löst, så skönt!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92