Kaktus

Godkväll!

Hej mina vänner och godkväll!
Hur har eran dag varit?

Min dag har varit helt okej och innehållit allt och lite till. Mys med Johan på ikea där vi i stort sätt bara köpte krukor och växter till vårat hem och tydligen har vi en grej för kaktusar, är det normalt?

Det blev även en Aloe Vera växt till badrummet, hur fin? Jag vet inte var jag har läst det eller om jag hittar på själv men av någon anledning har jag fått för mig att det ska vara bra att ha en aloe vera växt i badrummet för luftens skull, någon som vet om det finns någon sanning i detta?
Sen måste jag, det lilla vegetarianen passa på att hylla Ikea och deras goda utbud av veggo! Hur lyxigt är det inte att kunna äta både korv och pizza när man är sådär lite små hungrig efter en shoppingtur? Jättelyxigt om ni frågar mig. Korven eller "korven" kanske är den rätta bemärkelsen är gjord på bönor och grönsaker och är sååå otroligt god! Jag skulle på riktigt kunna slänga i mig ett ex antal på raken bara för att den är så god! Visst... den ser bedrövlig ut, men smaken! Mums!

Nu står jag i köket samtidigt som jag bloggar och förbereder det sista på dagens otroligt sena middag, det blir lax, ugnsbakad potatis och romsås, hur gott?
Hoppas att du har haft en jättefin helg och mår riktigt gott.

Nu ska jag greja vidare så att vi får någon middag över huvudtaget idag! Wish me good luck!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad god middagen lät!! MUMS! Kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Det var verkligen supergott! Kram till dig!!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92