Kunde inte låta bli

Efter att jag i ca 10- 12 veckor har velat göra detta så fick jag äntligen tummen ut att sätta mig framför min kamera i sovrummet (innan renoveringen tog sin början) för att trycka på play och sen spelade jag in min första video till min youtube kanal på ca 4 månader, om inte mer. Jag kunde helt enkelt inte låta bli längre och det var sååå kul. Hela min kropp gick in i ett pirrläge (är det ens ett korrekt ord?) och jag kunde inte sluta att le.


Jag vet att det är viktigt med pauser och anledningarna för mina längre pauser på sociala medier har sina anledningar men jag kommer alltid tillbaka, varför? För att jag älskar det. Vem är jag om jag inte håller igång min kreativitet? Inte jag och jag kommer absolut inte att bli den bästa mamman om jag bara drar ett sträck över en del av mig. Förstår ni hur jag menar?

Så här har vi resultatet. Min första video på min youtube kanal. En avskalad, mysig video som blev precis som jag ville att den skulle bli.

Så har du en minut eller två över så kolla gärna in min kanal och gillar du det jag gör så lämna en like och glöm inte att prenumerera på min kanal. Lite reklam för sig själv har ju inte skadat... Eller hur?

Gillar

Kommentarer

shazi
shazi,
men åh så kul! grattis, o massa kärlek till dig <3
nouw.com/shazi
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! <33 Kärlek till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Ja! Äntligen som jag har väntat på att du ska lägga upp en ny video 😁ska kolla in den😍
nouw.com/amandizan
MissJohansson
MissJohansson,
Vad roligt att höra fina du! Ja gör gärna det! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
Emma Engström,
Men vaa?! STORT grattis vännen, så himla roligt verkligen!! Lycka till med allt nu 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! <3 STORT TACK fina du.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92