Kvällen sprang iväg...

Jag satte mig vad datorn för att redigera morgondagens video max till klockan 20.30 när jag nu för en minut sen tittade på klockan såg jag att den snart är 22.00! Oj oj oj, tiden går så fort när man har det trevligt, är riktigt nöjd med morgondagens video, ingenting av det jag har gjort tidigare och med en stor glädje i sig, så kul när man är nöjd!

Nu ska jag duscha, kolla på Batchelor (så klart! Älskar all kärlek som sänds på tv nu) och plocka undan lite här i sovrummet där jag har mitt lilla "rum" eller rättare sagt, mitt skrivbord med allt och lite till i, smink, kameror, laddare mm.
Jag har ju varit så duktig idag och spelat alla veckans video, så härligt! Men självklart så har jag tappat bort ett packet som skulle vara med i en video och eftersom att jag hade lite små brotom innan jag skulle iväg till yogan så vända jag totalt upp och ner på hela vardagsrummet... så segt men sant, jag får skylla mig själv, dags att städa och göra kvällen.

Hoppas att ni har haft en fin dag.

Bilderna är sedan tidigare idag, Milon ser så ledsen ut, han är nog som jag och gillar inte när det är stökigt.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92