Kvällstankar

Jag sitter med solen sista strålar i ansiktet på en ljummen sommarbalkong och lyssnar på sån där mysmusik med texter som tar sig rätt in i hjärtat och känner hur tårarna inte är långt borta, både "En säng av rosor" med Darin och "Ere bara jag" med Danny är två är mina favoritlåtar just nu som både rör och berör. J är ute med Milon på dagens sista runda och jag sitter och bara njuter. Njuter av sommarkvällen, musiken och stötarna från tensen.

Det är just nu som jag vill stanna tiden för en sekund och bara njuta och vara i nuet så länge som jag vill. Känna tacksamhet för min familj, J och vår lilla bubbla som snart är här, för våra djur och bara våga släppa känslorna loss, för jag vet inte hur det är med dig men jag fastnar ofta i tanken om att vi människor väldigt gärna pratar öppet om vad vi inte har eller vad vi vill ha men otroligt sällan om det vi har, är tacksamma för och mår bra av. Jag älskar mitt liv som det är just nu och då är problem med foglossning och smärta ingenting. Detta är bara en kvällstanke som fångar mig samtidigt med dagens sista strålar göra sig påminda på min balkong den här perfekta sommarkvällen.

Jag hoppas att du har haft en fantastisk dag.

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Haft en super dag 🙂
nouw.com/soffiaz_85
MissJohansson
MissJohansson,
Underbart att höra! Kram!
nouw.com/missjohansson
Madelena
Madelena,
Vi vill alltid ha mer, men glömmer vad vi gjort och vad vi har
nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Så sant.
nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En blivande mammas tankar på livet och dess existens.
nouw.com/stenhagenbettan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92