Lärdom & Spänning

Oj, oj, oj, jag sitter helt paff efter ett lite för spännande avsnitt av Game Of Thrones och försöker att ta in vad det egentligen var som hände och ställer frågor till mig själv som hur många avsnitt det är kvar, lever den personen och om min kropp kommer att klara av att denna fantastiska serie snart är slut, vad händer här näst?
Vi gosade i vilket fall ner oss i soffan med ett hjärta av röda vindruvor och rörde oss inte ( mer än nödvändigt) förs avsnittet var helt slut. Wow vilken serie! Följer du?

Dagen har i vilket fall varit riktigt fin, fantastiskt väder och allt på dagens "todo" är avklarat. Milon har fått sin vaccination och jag har inte gått till gymmet, så kunde det visst gå.

Men jag måste även dela med mig om mina tankar kring dagens Webbinarium som jag var på med La Linda. Webbinariet hette "Boost Your Brand" och var riktigt intressant och lärorikt. Vilken kvinna hon är. Helt fantastiskt!
Dock för att ge ett litet minus så bestod nästan halva tiden av den timman som hon var "live" av att sälja in sin kurs, en kurs som jag direkt kände att jag måste gå men efter att jag, den fattiga studenten, fick se summan var tvungen att tacka nej och tänka om till, 7000kr kanske är lite för en annan person men tyvärr inte för mig. Hur segt?

Men jag förstår, hon måste uppmärksamma hennes kurser och levende men ändå, när det tar upp för mycket tid av en gratis föreläsning så blir man lite ledsen som i mitt fall, när man vill men inte kan. Igen, hur segt?

Nu ska jag i vilket fall tacka för mig och gå och lägga mig, imorgon är det valborg och praktik som gäller för mig.

Hur har din dag varit?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Haha åh, alltså blir så sugen att titta efter dina härliga inlägg ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Men tack fina du! GÖR DET! Haha! Du har säkert redan sätt ikapp men ändå! Kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Cassiezenkert
Cassiezenkert,
blir så ledsen att Game of Thrones snart är slut.. vad ska man göra då? men Det var verkligen ett för spännande avsnitt.. Jag kunde knappt tro att de var slut när avsnittet var slut.. Ville ha mer :O
Super trevlig blogg btw! kram 😊
nouw.com/cassiezenkert
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! <33 Och desamma till dig vännen! Eller hur, vad händer då? Vad ska man titta på för att få rätt mängd spänning? Kanske kolla om allt från början igen? Haha! Kommer du på något bra så dela med dig till mig, LOVA det! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Cassiezenkert
Cassiezenkert,
jag Lovar och berätta ❤️ Kram.
nouw.com/cassiezenkert
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92